Censuur op ‘Finis Germania’

“Der Spiegel”, zeg maar de Duitse Knack maar dan veel beter,  verwijdert een politiek incorrect fictie boek van zijn bestseller lijst!

Als u in de voorbije dagen een blik heeft geworpen op de bestsellerlijst van “Der Spiegel” , werd U geen geen getrouw beeld gepresenteerd van een van de meest succesvolle titels in Duitsland. De hoofdredactie van “Der Spiegel heeft de ranglijst gemanipuleerd door één van de meest succesvolle titels in het geheim uit de lijst te verwijderen: de politiek incorrecte non-fictie “Finis Germania”.

Het werk van wijlen historicus Prof. Rolf Peter Sieferle is fel bediscussieerd in de afgelopen weken. Normaal dient Finis Germania op de 6de plaats van de bestseller lijst te staan. Maar nu is het weg.

Momenteel adverteert “De spiegel” met de slogan: “Niet van zijn voor de waarheid” Maar voor wat is “Der Spiegel” bang dat hij in het geheim een succesvolle non-fictie boek van zijn bestseller lijst schrapt en daarmee de bewustwording voor een bepaalde mening censureert?

Lees nu wat “Der Spiegel” voor jou wou verbergen!

Finis Germania is een uitgave van Kopp Verlag, uitgever van boeken die U de ogen openen zoals Controleverlies:

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *