“We will drain the swamp”

‘Wij zullen het moeras droogleggen’, beloofde de toen nog presidentskandidaat Trump. En deze verkozen president houdt woord. Na zes maand lijkt het zover!

Laten we er voor alle Nageltjesfans geen getwijfel over bestaan de 0000, VRT, Canvas, VT4, RTBF, VTM en alle andere Europese MSM trachten U actueel, ons allemaal dus, te bedriegen, te belazeren, te bedonderden, te bamboozelen en te beliegen met vervalst (aka ‘fake’) nieuws.
Het is een gekende tactiek.

Eens ze betrapt zijn spuiten alle criminele misdadigers mistgordijnen met totaal vervalste informatie om zichzelf aan gerechtelijke vervolging en de gevolgen daarvan te onttrekken. Als je er goed over nadenkt is het hallucinant dat een Amerikaanse politieke partij (de zgn. ‘democrats’) bijna al de nieuwsmedia van ons Europees continent nog altijd kunnen ‘sturen’.

Gelukkig zijn wij voorlopig nog een onafhankelijk continent en is Amerika onder president Trump dat meer als ooit tevoren! Ook internationaal manifesteert Trump zich als iemand uit een stuk en enorm veel gezond verstand. Pro memorie zijn speech in Saoedi-Arabië van mei.

Dit verklaarde Gaetz:

“Meneer de voorzitter,

Mijn wetgeving in de vorm van een amendement vraagt om een speciale commissie om de ECHTE misdaden, schadelijke leugens en het ondermijnen van de Amerikaanse veiligheid door de vorige regering. Alleen omdat Hillary Clinton de verkiezingen verloor, betekent dit niet dat we wangedrag mogen vergeten of vergeven.

De verkiezingen van 2016 waren een verkiezingen voor wetshandhaving. De kiezers willen ECHTE criminele,  die ons land schade hebben toegebracht, achter de tralies:

Susan Rice’s ‘unmasking’ van leden van president Trump’s transitieteam is een zwaarwegende zaak waar nog geen verantwoording voor is afgelegd. Loretta Lynch sommeerde James Comey om het Hillary-Email-schandaal te bagatelliseren als een ‘zaak’ in plaats van een onderzoek. We moeten weten waarom de minister van Justitie wilde dat de FBI- directeur loog tegen het Amerikaanse volk. 

En nu we het toch hebben over Loretta Lynch; wat ter wereld bezielde haar om op een privévliegtuig te stappen op vliegveld Phoenix met Bill Clinton, terwijl zij een onderzoek moest uitvoeren naar zijn vrouw? Dit zit in het grijze gebied tussen onethisch en crimineel gedrag. We hebben een onderzoek nodig naar Tarmac- gate.

We moeten weten waarom de regering-Obama aan vele potentiële medeplichtigen van Hillary immuniteit gaf. Denk hier eens over na: immuniteit geven aan mensen die Hillary Clinton hielpen de wet te breken. 

Laten we de Clinton Foundation onderzoeken: cash stroomde naar de Clinton Foundation, terwijl de uranium 1 – deal bezig was. Dat is ECHTE collusie die Amerika’s veiligheid bedreigt. Ik vermoed zeker wel dat er collusie plaats heeft gevonden in de verkiezingen van 2016, maar het enige feitelijke bewijs beperkt zich tot Fusion GPS, een bedrijf dat nep dossiers creëerde  over toenmalig kandidaat Trump en deze vervolgens  voor en na de verkiezingen verspreidde om de legitimiteit van zijn presidentschap te ondermijnen.

Federaal statuut 600, punt 1 bepaalt de criteria voor een Speciale Adviescommissie; het zegt dat er een belangenconflict moet zijn of bijzondere omstandigheden en dat deze Commissie in het publieke belang moet zijn. Het ministerie van Justitie heeft overduidelijk dit belangenconflict tegen haar voormalige minister en FBI- directeur. Tevens hebben vele personen binnen dit ministerie ook een conflict, omdat ze hebben meegewerkt aan de immuniteitsdeals of de implementatie van richtlijnen die door Lynch of Comey zijn afgegeven. Dit zijn bijzondere omstandigheden, waar de vorige regering prioriteit gaf aan politieke belangen boven de wet. En voor wat betreft het publieke belang: als dit geldt voor de regering-Trump, dan geldt dit ZEKER voor de ECHTE MISDADEN door de ECHTE MISDADIGERS.”

h/t Manna op E.J. Bron

image_pdfimage_print
Share

Reacties

“We will drain the swamp” — 4 reacties

 1. Beste Gaius, de vernoemde zenders staan allen in de laagste categorie en de zever wat er van komt gaat linkeroor in en rechteroor uit. Er staat altijd een pot zout onder de TV kwestie van de zever in op te vangen en zeker als het komt van die zogenaamde specialisten zoals die kwartel soenens (wat zich Amerikaspecialist noemt, hij weet nog niet waar Kuttekoven ligt)van de brt. (alles in kleine letters).
  Jammer dat er mijn belastinggeld aan verkwanselt wordt, een eurocent per jaar is een eurocent teveel.
  Dhr G Trump heeft het correct gezegd: Fake News.
  President Trump is een man waar respect voor is iets wat voor geen enkele brt/vtm enz. luller aanwezig is.

  • Beste Jean,
   Soenens is “Amerikaspecialist” om dat hij weet dat er in Amerika Amerikanen wonen. 🙂 🙂 🙂

 2. Beste redactie,
  het betreft hier geen ‘h/t’ maar een vertaling (en onderdeel van een artikel). En wellicht is het voor de lezer ook interessant wat de voorzitter als reactie gaf:
  ik ben het eens met u dat deze zaken grondig onderzocht moeten worden, en om deze reden heb ik een gedetailleerde brief laten opstellen die deze zaken adresseert en de basis vormt voor het verzoek aan het Ministerie van Justitie aangaande de Speciale Commissie. Ik nodig u uit met mij deze brief te ondertekenen”.

  Vervolgens hebben 24 republikeinen de brief ondertekend.
  Groet, manna

 3. “De pers acht zich vele malen slimmer, en dat is wellicht ook zo.” Dixit Björn Soenens (de redactie.be) over Trump.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *