Sossen …

Stupide tot en met. Mao Tse Dong, iedere Chinees in een Mao Tse Dong pakje, en iedereen moest aan elkaar gelijk zijn. Het Russische model was al niet veel beter. Ook communistisch, terwijl het salaris van een medisch specialist net zo groot was als dat van een arbeider.

En om deze geforceerde gelijkheid te onderstrepen groetten de socialisten elkaar met ‘kameraad’. En nou komt de clou. Terwijl de Russen en de Chinezen het socialisme flink afgezwakt hebben, wordt deze in West Europa weer sterk omarmd. Dat merk je bij iedere parlementsverkiezingen, verkiezingen voor de provinciale Staten, en de nakende gemeenteraadsverkiezingen.

Je kunt zoveel rechts stemmen als je wil, maar het linkse gespuis komt, door massale stemfraude, altijd als overwinnaar te voorschijn. Het linkse addergebroed zit tot in de fijnste haarvaten van ons bestel, en word geholpen door de MSM media. Ons land heeft veel meer onder links te lijden dan velen denken ! Nederland en de gefaalde staat Belgiƫ zijn als een houten kast die vergeven is door houtmolm !