Informatie uit de VS

Terwijl de Europese leugenpers en valse media de ene leugen na het andere lasterpraatje over Donald Trump uitbraken, of moet ik zeggen obligaat uit hun islamofiele dictatoriale linkse aars persen, bereikt ons uit het land van de dapperen en het huis van de vrije mensen druppelsgewijs totaal andere informatie.

https://www.youtube.com/watch?v=tiJzzgdEpwMv

Geen wonder dat U dat ‘niet’ mag zien van Goegel eigenaar van joe tjoeB. ‘Hedebauw‘ staat aan kun kant!

De beloftes van Trump waren dan ook erg hoog gegrepen. Hij zou het stinkend moeras van de lobbyisten in Washington DC droogleggen. Geen wonder dat de weerstand van de criminelen uiterst hoog zou zijn. En dat was, en is ook zo.

Maar Trump, die nog 8 jaar min acht maanden te gaan heeft, bijt zich als een pitbull vast aan zijn beloftes. Bijna alles wat wij hier over zijn woorden daden en acties vernemen is bewust verdraaid en mist elk verband met de realiteit die zich aan de overkant van de Atlantische oceaan daadwerkelijk afspeelt.

Natuurlijk ondervindt Trump tegenstand.

Van de ‘democrats’ die nog steeds hun verkiezingsnederlaag niet verteerd hebben. Van de misdadige Clinton-clan die stilletjes aan moet gaan vrezen voor gerechtelijke vervolging en veroordeling. Van de demente feministische roze mutsen die geen flauw benul hebben van wat islam werkelijk inhoudt. Van de maffia en georganiseerde misdaad die hun territorium bedreigd weten. Van derderangspolitici uit de vijfde provinciale die geen blijf weten met hun enorm opgeblazen Ego. Van het invasieve legertje islamitische jihadisten die denken ook de VS op de knieën te kunnen krijgen.

Europa zit al op de knieën nota bene, kijk maar naar Zweden! Gelukkig zijn er nog Polen, Slowakije, Tsjechië en Hongarije die het been stijf houden tegen de moslim-invasie van islamitische moordenaars, verkrachters en misdadige barbaren.

Dagelijks belagen de 0000, De Morgen, Knack, De Standaard en mogelijk zelfs Dag Allemaal en Humo Vlaanderen met vervalst nieuws. Maar, dat zijn scheten in een fles. President Donald Trump houdt stand en zelfs meer nog. Elke dag opnieuw voegt hij een adem hoop toe bij het verlangen van de vrije mensheid om definitief komaf te maken met de linkse leugens en het collectivistisch (lees communistisch of socialistisch) bedrog.

Hij is goed beschermd en weet dat Kennedy vermoord werd. Dat geeft hem voorsprong op zijn belagers. Hij is uitstekend geïnformeerd door de raadgevers van wijlen Ronald Reagan. Dat geeft hem superioriteit over alle verkopers van lasterpraatjes en de leugenachtige linkse media.

Eerlijk gezegd, ik zou niet graag in zijn schoenen willen staan. De verantwoordelijkheid dragen voor de toekomst van de hele mensheid na 8 jaar islamofiel bewind van een mohammedaan (Barack Husein Obama), is beslist geen lachertje!

Daarom bewonder ik Donald Trump elke dag meer en meer. Hij is hopelijk de man die zal voorkomen dat onze eigen echtgenotes, dochters, kleindochters en achterkleindochters weerloos mohammedaans vergif in de oren gespoten wordt.

Of heeft U nog altijd niet door wat ‘onderwerping’ betekent?