Zoek het verschil

Presidentsvrouw Melania Trump in Saoedi-Arabië

EUSSR-commisaris Frederica Mogherini in Iran

Presidentsdochter Ivanka Trump in Saoedi-Arabië

Het verschil is dat de Vicevoorzitter en Hoge vertegenwoordiger van de Unie voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid van de EUSSR-commissie-Jüncker het symbool bij uitstek van de vrouwenonderdrukking draagt. De islamitische kopvod.

Een schande en een laffe messteek in de rug van alle vrouwenactivisten in Iran die strijden voor vrijheid zoals de echte vluchteling Darya Safai dat hier en overal in de wereld doet. De Tijd publiceerde een opmerkelijk interview met Safai waarin ze openlijk spreekt over haar jeugd in Iran.

Commissaris Mogherini daarentegen staat duidelijk aan de kant van de onderwerping en onderdrukking van de Iraanse vrouwen; ze draagt als officiële vertegenwoordigster van het Europees continent de swastika van de islam. Dit is oikofoob en een zware belediging aan het adres van alle Europeanen.

Alle medewerksters van de laffe EU-delegatie onder leiding van Frederica Mogherini dragen een kopvod! De EU buigt weer eens voor een onderdrukkend en vrouwenhatend regime.

Volledigheidshalve een getuigenis van een echt genitaal gemutileerde “racistische fasciste” over de realiteit in de EU:

Ayaan Hirsi Ali beschrijft in bovenstaande video waarom westerse feministen de geïmporteerde vrouwonvriendelijke cultuur negeren die meereist met de massa-immigratie uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, die alle vrouwen raakt, zowel waar ze vandaan komen als de landen waar ze naartoe emigreren. Zowel commissaris Frederica Mogherini  als commissaris Cecilia Malmström uit Zweden zouden in feite wegens hoogverraad openbaar gehalsrecht moeten worden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Zoek het verschil — 5 reacties

 1. Nochtans, volgens ONZE Normen, is Melania zéér “deftig” gekleed.
  (eigenlijk, volgens Fikken’s normen, mag zij wèl paraderen in Bikini, zij heeft het perfecte profiel ervoor) 😉

  • Akkoord Fikken, maar wat Mogherini doet is het tegenovergestelde van deftig gekleed zijn. De EU-commissaris buigt voor de normen en waarden van onderdrukkers en pleegt zo verraad tegen onze en haar eigen normen en waarden. Ze gedraagt zich als een moslima terwijl ze dat helemaal niet is. Als vertegenwoordigster van een machtig continent is dat hetzelfde als verraad plegen.

   Overigens handelt zij niet overeenkomstig de koran. In vers 31 van het 24° hoofdstuk orakelt Allah: “En zeg tot de gelovige vrouwen dat zij haar blikken neerslaan en haar eerbaarheden wel bewaren en dat zij haar tooi (Galalayn) niet tonen behalve wat daarvan zichtbaar is en laten zij haar sluiers over haar boezem slaan en haar tooi niet tonen behalve aan haar echtgenoten, of de vaders van haar echtgenoten, of haar zoons enz. …”

   Mogherini gaat dus dubbel in de fout. Ze onderwerpt zich aan een regel voor ‘gelovige vrouwen’ zonder zelf gelovig te zijn. Dat is dus niet nodig en volledig fout. Zo onderhandel je niet. Ten tweede laat ze door haar kledij zien dat zij de identiteit en de cultuur van het continent dat zij vertegenwoordigt onderwerpt aan en minder waard vindt dan de barbaarse cultuur van sadistische slavendrijvers.

   Mogherini handelt dus tweemaal immoreel. Overigens denk ik dat we haar liever niet in bikini zien. Sinds ze in Brussel hokt is ze papperig en vet geworden. Om over haar gebrek aan respect, esthetiek en ethiek nog maar te zwijgen.

   • Beste Victor & Lucky, voor mooie vrouwen draai ik zelfs mijn hoofd mee met die mooie vrouwen ondanks mijn ver gevorderde leeftijd met daarbij ‘respect’ tonend maar zou ik dat Italiaans monster tegenkomen dan keek ik naar de lucht.

 2. Wie had nu iets anders verwacht van die EU troep volksverlakkers & volksverraders? Opdoeken die waardeloze handel.

 3. Het verschil is dat de vrouw van president Trump in de praktijk zet wat haar man reeds had aangekondigd tijdens zijn verkiezing speeches, islamieten hun zin niet geven. De andere “madam” gaat door de knieën voor islamieten, en dat met/dankzij ons geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *