Zoek het verschil

Presidentsvrouw Melania Trump in Saoedi-Arabië

EUSSR-commisaris Frederica Mogherini in Iran

Presidentsdochter Ivanka Trump in Saoedi-Arabië

Het verschil is dat de Vicevoorzitter en Hoge vertegenwoordiger van de Unie voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid van de EUSSR-commissie-Jüncker het symbool bij uitstek van de vrouwenonderdrukking draagt. De islamitische kopvod.

Een schande en een laffe messteek in de rug van alle vrouwenactivisten in Iran die strijden voor vrijheid zoals de echte vluchteling Darya Safai dat hier en overal in de wereld doet. De Tijd publiceerde een opmerkelijk interview met Safai waarin ze openlijk spreekt over haar jeugd in Iran.

Commissaris Mogherini daarentegen staat duidelijk aan de kant van de onderwerping en onderdrukking van de Iraanse vrouwen; ze draagt als officiële vertegenwoordigster van het Europees continent de swastika van de islam. Dit is oikofoob en een zware belediging aan het adres van alle Europeanen.

Alle medewerksters van de laffe EU-delegatie onder leiding van Frederica Mogherini dragen een kopvod! De EU buigt weer eens voor een onderdrukkend en vrouwenhatend regime.

Volledigheidshalve een getuigenis van een echt genitaal gemutileerde “racistische fasciste” over de realiteit in de EU:

Ayaan Hirsi Ali beschrijft in bovenstaande video waarom westerse feministen de geïmporteerde vrouwonvriendelijke cultuur negeren die meereist met de massa-immigratie uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, die alle vrouwen raakt, zowel waar ze vandaan komen als de landen waar ze naartoe emigreren. Zowel commissaris Frederica Mogherini  als commissaris Cecilia Malmström uit Zweden zouden in feite wegens hoogverraad openbaar gehalsrecht moeten worden.