Onze overtuiging !

Wij respecteren ieders overtuiging, ook de religieuze, behalve die van de mohammedanen want zij zijn alleen uit op overheersing, onderwerping, slavernij, seksueel sadisme en volstrekt machtsmisbruik.

Maar nu de Vlaamse tjeven maar liefst officieel 400 miljoen euri (!) proberen te stelen en af te persen van de weerloze modale braafjes belasting betalende Vlaamse burgers, om de opgelichte Arco-gokkers onder hen totaal onrechtmatig te vergoeden, terwijl hun misdadige oplichters van ‘beweging punt net’ – want christelijk paste inderdaad niet in hun aCv logo- vrijuit gaan en wandelen en paraderen nabij de Knokse ‘place m’a tu vus?”, gaan we deze keer voluit voor onze overtuiging.

Ingevolge de geopenbaarde tekst van de ‘heilige koran’ zouden we branden in het eeuwige hellevuur. Meer nog, telkens onze huid zal zijn afgebrand zal ze opnieuw groeien om steeds opnieuw en telkens opnieuw te worden afgebrand. Zegt de ‘heilige koran’!

Wijlen George Carlin!

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *