Charlottesville

Een moslimterrorist die in Molenbeek woont en een nieuwe aanslag wou plegen noemt men in de politiek correcte media, “een “Molenbekenaar” , een papa van twee kindjes.

De aanslagpleger van Charlottesville is in die zelfde media:

“Gefascineerd door nazi’s, moeder bedreigd, hunker naar heldendom” , “Had als prille tiener al een geschiedenis van racistische en ongepaste opmerkingen, hij schreeuwde obsceniteiten over Hitler en deed heel racistische uitspraken.
Op zijn veertiende had Fields al de reputatie een abnormale fascinatie te hebben voor nazi-Duitsland. Tijdens een schoolreis naar Europa noemde hij Duitsland steevast “het Vaderland”
Hij deinsde er niet voor terug je een onveilig gevoel te geven. Hij was een buitenstaander, toonde zich als prille tiener al een racist en aanhanger van nazi-Duitsland,”

James Fields was duidelijk lid van een bredere groep en zag zichzelf als iemand die strijdt voor die groep en beweging”. “Die identiteit van de ‘held’ die vecht voor de onrechtmatig onderdrukten – in zijn hoofd de beweging van blanke suprematisten – is een heel gangbaar element en wordt door deze extremistische groeperingen aangewend om aan te sporen tot de brutaalste gewelddaden in de naam van ‘de strijd voor de goede zaak'”.

Het discours dat Fields koos, was dat van haatgroepen zoals Vanguard America, een organisatie van blanke suprematisten die “een eindeloze stroom onaangepaste buitenlanders” aanklaagt die ermee dreigen van de blanken een minderheid te maken in de natie die ze hebben opgebouwd.

Justitie classificeerde zijn aanval als een daad van binnenlands terrorisme.

En wie is daar ook de schuld van??? Juist!
“Amerikanen kunnen makkelijk geradicaliseerd raken en dat gebeurt ook heel vaak in het huidige politieke klimaat. Wat we het voorbije weekend hebben gezien, getuigt hoe alt-right zijn rol ziet in het Amerika van Donald Trump”.

Als iemand zich geroepen voelt de tekst over te nemen en waar het past woorden en namen te veranderen in, moslim, koran, mohammed, jihad, IS, enz., ga uw gang maar.

Filip De Man geeft belangrijke achtergrondinformatie:

De 500 rechtse (Alt-Right) en extreem-rechtse (KKK en aanverwanten) betogers van Charlottesville (Virgina) zijn met open ogen in de val getrapt.
De burgemeester van de stad is Michael Signer, lid van de linkse Democratic party en voormalig medewerker van Obama’s State Department Transition Team. Signer behaalde een diploma politieke wetenschappen aan de zeer linkse universiteit van Berkeley en schreef o.m. voor de linkse Washington Post.
Eerst verbood hij de rechtse bijeenkomst, daarmee het First Amendment (Freedom of Speech) verkrachtend, maar hij kreeg ongelijk van de rechter. De burgemeester, hoofd van bestuurlijke politie, liet dan maar doelbewust de confrontaties tussen rechts en links escaleren door zijn politiedienst foute orders te geven (terwijl het voor de aanwezige politiemacht van 1000 man niet echt moeilijk is om de ocharme 500 rechtsen uit de buurt van links te houden).

Erger nog: door de foute bevelen werden de rechtsen omsingeld door de tegenbetogers en kon een fysieke botsing onmogelijk uitblijven. Waarmee niet gezegd is dat iemand als een gek op de menigte moet inrijden, dat spreekt.
Naderhand was het natuurlijk een koud kunstje om met de bereidwillige medewerking van de linkse massamedia (MSM) de schuld uitsluitend bij de rechtse bijeenkomst te leggen. Anderzijds werd de met helmen, schilden, metalen staven en molotovs gewapende ‘antifascisten’ niets in de weg gelegd, de MSM hebben ze zelfs niet… gezien.

Signer werd benoemd door Virginia’s gouverneur Tim Kaine, vorig jaar nog kandidaat voor het vice-presidentschap. Running mate dus van… Hillary Clinton.
Haar tegenstander Donald Trump heeft sympathie voor Alt-Right en benoemde zelfs hun kopman Steve Bannon tot persoonlijke adviseur.
Links is daar nog altijd razend om en wist dat uiteindelijk Trump zou delen in de klappen.

N.v.d.r.:

De waarheid werd door foxnews al snel na de feiten samengevat:

Altijd interessant Alex Jones:

Ook interessante achtergrond informatie van Paul Joseph Watson:

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Charlottesville — 7 reacties

 1. De avond van de gebeurtenissen in Charlotteville wist ik al dat er iets niet klopte. De VRT deelde op het avondnieuws al mee dat het om een uiterst rechtse betoging ging waar neo-nazis bij aanwezig waren!

  Ik kon het mij al inbeelden: Björn Soenens met een microfoon in Charlotteville aan de aanwezige rechtse betogers journalistieke vragen stellend zoals “Sir are you (or are you not) a neo-nazi?“, “Madam, are you a white supremacist?

  Een gerechtelijk onderzoek vergt noodzakelijkerwijze tijd. Om de beelden te vergaren en te analyseren. Om de aanwezigen te identificeren en te ondervragen. Om hun antwoorden over de door waargenomen feiten op papier te zetten en te laten ondertekenen. Om de verklaringen vergelijken en toetsen. Gevolgd door een kruisverhoor van hen die zichzelf of elkaar tegenspraken.

  Niets van dat alles bij de VRT. De waarheid was er bij voorbaat gekend en de berichtgeving werd niet gecontroleerd, noch op bronnen noch met objectieve maatstaven.

  Toen wist ik al hier kleeft er stront aan de linkse knikker. Het is voorlopig zelfs niet uit te sluiten dat het hier om een “false-flag” operatie ging teneinde president Trump te beschadigen en waar heel wat fotoshopping bij te pas kwam. Een onderzoek naar de mogelijke vervalsing van digitale foto’s gepubliceerd in de leugenpers duurt weken als het bewijsmateriaal al niet bij voorbaat proactief vernietigd werd door de vervalsers.

  Als we de opruiende titels van artikels in de Vlaamse leugenpers sindsdien lezen dan weten we genoeg. Hier werd een politiek spelletje gespeeld. Het politiek correct terrorisme was ‘spontaan’ in actie geschoten. De leugenachtigheid is gemakkelijk te ontmaskeren met de controle van de chronologie. Het daarop volgend incident met het neerhalen van een standbeeld in Durham North Carolina bewijst dat er veel meer aan de hand was dan een betoging van 500 rechtse sympathisanten tegen het verwijderen van een standbeeld in Virginia. …

  • De enige grote schuldige in dit verhaal is de burgemeester van Charlotteville die de (linkse) tegenbetoging toestemming gaf. Na wat gebeurde in Hamburg had hij moeten weten dat dit op problemen zou uitdraaien. Linkse tegenbetogingen leiden altijd tot rellen, overal ter wereld. Het feit dat de burgemeester een democraat is zal zeker wel meegespeeld hebben. Zijn hoofddoel was: beschadiging president Trump.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *