Hoelang nog …

Hoe lang nog Stasi Merkel, Michel (ekke), Rutte en opgeblazen Franse blaaskaak Macron, gaan jullie ons geduld nog durven tarten? Genoeg is assez, en trop is teveel ! Barcelona deed (hopelijk) de emmer overlopen. Niks orde van de dag! Hier zijn daadwerkelijk uiterst ingrijpende maatregelen hoogst noodzakelijk.

Islam is op ons grondgebied niet veroorloofd noch gedoogd. Duidelijk toch!

De gangsters in Brussel bedreigen en chanteren!

HET GEVAAR ZIT NIET IN ISLAMITISCHE TERRORISTEN, MAAR IN DE TERRORISTISCHE ISLAM.  Capisce? 

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Hoelang nog … — 5 reacties

 1. Dat zeggen wij al jaren, wij moeten ons keihard gaan opstellen tegen de lafaards en verraders van onze beschaving, onze identiteit, onze nationaliteit. De blik is nu gericht naar die EU verzameling lafaards en volksverraders.
  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam moet verboden en verdreven worden in Europa dan pas komt er terug rust en veiligheid.
  Ik kan geen kopvod of baardaap in stinkjurk meer voor mijn ogen zien.
  Onze vrijheid en veiligheid staan onder zeer zware druk door die achterlijke zwijnerij op ons grondgebied.

 2. Het zal wéér “kassa-kassa” zijn voor de bloemisten & de kaarsjesverkopers in Spanje, doch dit is echter “maar” een magere troost voor de getroffen families (en een lachertje voor de omgeving van de daders).–>want de krengen van de neergeschoten schurken zullen wéér… aan de families afgegeven worden ter begrafenis volgens dee rites van de islam.
  Fout ! dubbele fout ! Die krengen zouden éérst openlijk in een vat gier (mengsel van urine & varkensstront)—> voor de niet-verstaanders , gedompeld moeten worden alvoor ze te overhandigen aan hun naastbestaanden.
  Aldus zouden die gedode schurken géén kans hebben op 72 maagden volgens hùn onnozel geloof. Dàt zou misschien een rem zijn om nog verder liefhebbers te hebben om de terrorist-uit-te-hangen. (enfin, dit is maar een gedacht van Fikken hoor, doch wél een eventuele rem)

 3. Of Barcelona de emmer deed overlopen is nog maar de vraag. Op radio Nostalgie speelt men vandaag veel Spaanse muziek om hun steun met de betrokkene te benadrukken. Op zich lovenswaardig, maar ongeloofwaardig. Alle MSM spreken over een “wit busje” dat inreed op de slachtoffers. NEE, het is geen “wit busje” maar een moslimterrorist. De woorden “islam en terrorisme” worden nergens gebruikt. Indien regerende politici niet voor een oplossing gaan zorgen zijn ze gewoon zelf een deel van het probleem. Een probleem dat men in Polen, Tsjechië en Hongarije niet kent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *