Mohammedaanse kleuters

“Zelfs Radicalisering bij kleuters” kopt ‘het laatste nieuws’ vandaag in volle komkommertijd op haar voorpagina. “Ze noemen klasgenootjes varkens en bedreigen hen met vinger over de keel”, getuigt een kleuterjuf.

Niettegenstaande deze krant elders de woordjes islam, moslim of mohammedaan nog altijd nauwelijks uit de pen geperst krijgt brengt Het Laatste Nieuws toch verslag uit over de realiteit die al jaren lang onderdrukt en gecensureerd wordt door het intellectueel terrorisme van het politiek correcte journaille en de ons leidende politiek correcte kaste.

Natuurlijk is de bewering over “radicalisering” bij de allerkleinsten een schandalige leugen. Radicaliseren betekent immer meer radicale standpunten gaan aankleven dan voordien. Kleuters hadden voordien geen eigen mening dus kunnen ze ook niet radicaliseren hoogstens nabootsen wat ze hebben gehoord en gezien.

Er is in het artikel sprake van ‘NetwerkIslamexperts’ en en werkgroep “deradicalisering onderwijs” van de Europese commissie. Op pagina 2 komt de islamitisch aap al uit de mouw. Een lid van het Netwerk Islamexperten, ene Khalid Benhaddoe mag er open en bloot het volgende verklaren: “Maar we moeten er wel voor zorgen dat die jongeren leren dat de islam véél meer is dan dat ze van sommige haatpredikers te horen krijgen. Dat er helemaal geen reden is om mensen met een andere overtuiging niet te respecteren bijvoorbeeld.” En hij eindigt met “Daarom is het zo belangrijk om op de scholen degelijk islamonderwijs te blijven aanbieden.” (sic)

“Kerstbomen, die staan alleen bij varkens, juffrouw.” (mening van een mohammedaanse kleuter geciteerd door een kleuterjuf) Inderdaad Koran 2,65+ 5,60+ 7,166 +62,5 noemt de Joden apen, varkens en ezels. 8,55 schrijft zelfs dat de niet-mohammedanen beesten zijn, slechte beesten zelfs. Ook Satan is een ongelovige: Koran 2,34. Hoezo is het belangrijk om op de scholen degelijk islamonderwijs te blijven aanbieden?!  Islamonderwijs zou moeten verboden worden en vervangen door islamkritisch onderwijs! Maar laten we eerst HLN aan het woord:

<< In een school in Ronse slaan de leraren alarm omdat zelfs kleuters er al onder invloed lijken te staan van een extremistische stroming binnen de islam. Dat staat in een intern document. “Ze noemen andere kinderen ‘varkens’ en ‘ongelovigen’. Met de vinger over de keel maken ze moordbewegingen.”

In heel Vlaanderen werken scholen hard aan de strijd tegen radicalisering. Zo opende het zogenaamde ‘Netwerk Islamexperts’ sinds de start van het project in 2016 al 481 dossiers voor scholen die met vragen en problemen zaten. Maar het is de eerste keer dat er bij kinderen op zo’n jonge leeftijd al tekenen opduiken van beginnende radicalisering.

Het interne verslag van de Dr. Ovide Decroly-kleuterscholen in Ronse, dat wij konden inkijken, dateert van afgelopen schooljaar. Onder de titel ‘Indoctrinatie bij kleuters’ beschrijft de juf het problematische gedrag van kinderen uit haar klas. “Arabische verzen uit de Koran citeren tijdens de speeltijd”, zo begint de opsomming. “Niet naar school komen omdat onze schoolvisie niet past binnen de geloofsovertuiging. Op vrijdag niet naar school komen om godsdienstige redenen. Een kleuter heeft al een vriend in Marokko waar ze later mee zal trouwen. Een meisje weigert om een jongen een hand te geven en om naast een jongen in de rij te staan.”

Maar daar blijft het niet bij. In het verslag gaat het ook over “moordbedreigingen door een kind uitgesproken aan ‘ongelovigen'” en “andere kinderen ‘varkens’ noemen en met de vinger aan de keel bewegingen maken”. “Bij gesprekken met de ouders stelt men vast dat die hun kind steunen en ermee lachen”, klinkt het. >>

N.v.d.r.:

Mohammedaanse kleuters bedreigen ongelovigen. Wie nu nog durft te beweren dat er geen probleem is met de islam in dit land is te kwader trouw of dement. Het zijn dus niet alleen “jongeren”, puberende teenagers en twintigers die en niet voor terugdeinzen iedereen die geen mohammedaan is te bedreigen.

Tot wat deze laatste categorieën nadien in staat zijn, beleefde Europa verleden week in Barcelona en Cambrils. Het gaat dus niet alleen over mohammedaanse kinderen in de lagere en middelbare school, dat wisten wij al heel lang ondanks het feit dat de leugenmedia het verzwegen, maar de symptomen zijn al onmiskenbaar aanwezig in de kleuterklas.

Het is overigens duidelijk dat het probleem zich ook niet beperkt tot Borgerhout of Molenbeek. De “Belgian connection” wordt, net zoals bij de eerdere aanslagen in Nice en Parijs, steeds duidelijker. De man die steeds meer beschouwd wordt als dé spilfiguur van de terreuraanslagen van de voorbije week in Catalonië heeft ten noorden van Brussel verbleven, aldus bevestigde de Vilvoordse  burgemeester.

Met dit alles is dus ook bewezen dat de verderfelijke islamitische ideologie, door onze domme en totaal onbekwame kaste politiekers hier toegelaten werd als religie niet eens door de imam of mollah moet ingepompt worden in de madrassa of moskee. De gewelddadigheid wordt van kindsbeen af ingebakken door de mohammedaanse familiale cultuur.

De radicalisering is geen marginaal verschijnsel maar een culturele constante. Er bestaat geen extremistische stroming in de islam. Islam zelf is extremistisch. Wie iets anders beweert liegt en tracht de realiteit te verbergen. Net zoals onder een hijab of een boerka.

Er is maar één oplossing: de subsidies aan en de geldstroom naar de islam stopzetten, haar valse en hypocriete status van religie ontnemen, en de praktijk ervan zonder meer verbieden. Indien mohammedanen zich niet kunnen of niet willen aanpassen en neerleggen bij onze seculiere wetgeving en ethiek die doodsbedreigingen afkeurt, is er voor hen hier bij ons geen plaats.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Mohammedaanse kleuters — 4 reacties

  1. Volgens mij hebben de tjeven, de sossen, de groenen gelijk De islam is het geloof van de vrede en van de liefde, en d
    wie dat niet wil zien, kan de pot op. leve de open grenzen politiek en leve Europa.

  2. Toch klopt er iets niet… Nog twee weken, en de vakantie is afgelopen , maar NU-PAS komt men af met die beschuldiging… WAAROM NIET VEEL EERDER? Ik ben er wel zeker van dat die kleine hutsepotten dat zo-maar zèlf bedacht hebben… DAT moeten zij al vaak THUIS gehoord & gezien hebben. Het is nochtans de taak van de schooldirectie om zùlke feiten te melden zodat de “bevoegde instanties” dit gezin eens dringend op-de-rooster-leggen èn grondig uitmesten. Waren zulke woorden & gebaren door een autochtoon kind geuit, dan was Unia reeds allang opgetreden… (maar het is een “gekleurde”-mèt erkende religie, nietwaar (?)en dààr durft men niet aan roeren. Grrrr !
    Enfin, het zal wel (ooit) een klant worden voor een jeugdrechter, en làter nog ééntje dat met de foto van zijn braakneigingen-opwekkende smoel in de media zal verschijnen: “wordt gezocht,gevaarlijk crimineel”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *