De waanzin van ’n godsdienst

Sommigen trachten nog steeds het verstand van de modale man en vrouw te verblinden met een hersenspoelend systeem dat uitgaat van een valse racistische premisse.

Het ontstaan van het christendom is best te begrijpen als een overgang van een enorm lange periode van slavernij (tijdens het Romeinse rijk) naar een periode van verplichte aanbidding van één enkele ‘dominus’ (eigenaar en dus meester van slaven) Jezus (de gezalfde) Christus. Raar misschien vanuit ons modern perspectief maar destijds noodzakelijk om niet vermoord te worden.

Dominus, domine …., deze gezangen hebben nadien geleid tot de afschuwelijk misdadige inquisitie. Pure godsdienstwaanzin.

Religieuze idioten (religioten) weten gewoon niet waarmee ze bezig zijn. Zij voelen de waanzin van de godsdienstoorlogen intellectueel niet eens meer aan.

Derhalve zullen zij de strijd met de islam alleenstaand nooit kunnen winnen! De islam was voorspelbaar. De islam staat op haar privileges van slavenhouders en  slavenjagers. Wij bereiden ons daar best op voor!

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *