Het nieuwe fascisme

Naast de EU zijn de linksmensen de allergevaarlijkste lieden in de westerse wereld, die een jihad voeren om de eigen beschaving te vernietigen en samen met moslims optrekken om dit doel te bereiken.

In tegenstelling tot de neonazi’s zijn er niet alleen vele malen meer van dit soort mensen, maar zijn ze ook nog eens sociaal geaccepteerd en onevenredig vertegenwoordigt in de media en het onderwijs, waar ze systematisch zogenaamd “racistische” andersdenkenden het zwijgen opleggen door hun bronnen van bestaan en hun reputatie te vernietigen. 

Ze gebruiken een gefantaseerde bedreiging van “extreemrechts” om de mensen die hen niet aanstaan te verpletteren.

“Antifascisme” is het nieuwe fascisme van deze tijd. De zogenaamde antiracisten en multiculturalisten zijn pure agressors met totalitaire neigingen; de mensen die zij onterecht aanvallen zijn het slachtoffer van een mislukt sociaal experiment, het allergrootste verraad dat ooit in de geschiedenis heeft plaatsgevonden.

Ooit heeft een regime apartheid willen invoeren, ontwikkeling van verscheidene volkeren naar eigen tempo, cultuur, godsdienst en stadia van ontwikkeling, ze noemde het zelf apartheid. Dat mocht niet.

Twintig jaar onafhankelijkheid en de basisbehoeften voor de inwoners van dat eens zo modern Afrikaans land, zoals water en elektriciteit worden met de grootste moeite geleverd.
En dan de criminaliteit, de hoogste ter wereld, de gezondheidszorg, de binnenlandse veiligheid enz. die verziekt zijn door de positieve discriminatie.

De linkse weekdieren in het westen draaien hun hoofd als ze het resultaat aanschouwen van HUN antiapartheidsstrijd en weigeren daaruit pertinent lessen te leren voor wat het resultaat in Europa zal zijn als men blijft toegeven aan geïmporteerde achterlijkheid.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het nieuwe fascisme — 3 reacties

  1. Reden in overvloed om die linkse rotzooi totaal droog te leggen incl. de linkse media en links vakbondstuig daarna de grenzen te sluiten en beginnen met de aanwezige troep ons land uit te flikkeren want we hebben het echt gehad met dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars gespuis.
    In onze westerse samenleving hoort die achterlijke zandbakwaanzin niet & nooit thuis, verbieden en verbannen die bullshit.
    Geweldplegers van vreemde origine dadelijk het land uit flikkeren en politiekers die de rotzooi beschermen totaal droogleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *