Allochtoon islamitisch geweld doodgezwegen en gecensureerd

Vluchtelingengweld tijdens het stadsfeest in het Duitse Chemnitz (Saksen) verleden week wordt door de “media” doodgezwegen en door facebook gecensureerd!

“Chemnitz capituleert – de afgelasting van het stadsfeest uit angst voor een massa-vechtpartij”, brengt Bild alleen in haar regionale editie, alvorens op de gebruikelijke politiek correcte manier op de AfD in te hakken.

Foto’s, video’s en berichten van ooggetuigen werden geüpload naar de sociale netwerken, zodat een beoordeling van de incidenten nu mogelijk is. In de nationale ‘kwaliteitsmedia’ werd de achtergrond van de afgelasting van het stadsfeest tot op heden totaal verzwegen. Zo is het niet geweten dat er op vrijdagavond in de nachtelijke uren uren en vervolgens zaterdag tot massale vechtpartijen, seksuele intimidatie en andere misdrijven kwam.

Ondertussen in München!

Duitse vrouwen en meisjes voelen zich totaal in de steek gelaten en durven niet eens meer naar de politie te gaan, want die doet niets met hun aangiftes!

Een enorme groep van honderden moslimmigranten heeft afgelopen weekend een groot volksfeest in de Duitse stad Chemnitz ‘opgeluisterd’ met het aanranden van vele tientallen vrouwen en meisjes, het uiten van bedreigingen, het plegen van geweld, talloze diefstallen van persoonlijk bezit, en vernielingen. Duitse mannen probeerden de migranten tegen te houden, waardoor er twee groepen tegen over elkaar kwamen te staan en er massale vechtpartijen uitbraken.

De Europese media inclusief die van het onland.be negeerden de feiten vrijwel compleet, en Facebook wiste zelfs 7000 berichten van getuigen die videofilmpjes en foto’s van de chaos in Chemnitz hadden geplaatst. Daarmee geeft het smoelenboek de moslimmigranten in heel Europa feitelijk een vrijbrief om de volgende keer nog brutaler en gewelddadiger te werk te gaan.

In Chemnitz brak een nieuwe seks-jihad zoals in Köln uit, schrijft Stefan Schubert, voormalig politieagent en veiligheidsexpert.

Politie een politiek bleven bij hoog en laag ontkennen dat migranten al in de nacht van vrijdag op zaterdag tal van ernstige misdrijven zoals aanrandingen op straat begingen. Het Duitse Bild was feitelijk de enige nationale krant die er regionaal aandacht aan besteedde, maar de gebeurtenissen opnieuw verdraaide voor de zoveelste aanval op de AfD, die als enige partij in Duitsland dit soort snel uit de hand lopende wantoestanden wil voorkomen door de massa immigratie en islamisering te stoppen.

Getuigen, foto’s en video’s liegen echter niet. De 41 jarige Sören Uhle, lid van de economische en maatschappelijke ontwikkelingsorganisatie van de stad die het stadsfeest organiseerde, bevestigde dat het om ‘veel buitenlanders’ ging. De beelden laten er geen twijfel over bestaan dat het vrijwel uitsluitend om getinte mannen met zwarte haar gaat, jonge mannen uit Afrika en het Midden Oosten, kortom, dezelfde dadergroep die verantwoordelijk was voor de aanrandings- en verkrachtingsorgie tijdens oud-en-nieuw 2015/2016 in Köln.

Massale vechtpartij toen Duitsers hun vrouwen en meisjes probeerden te beschermen

Nancy B., inwoner van Chemnitz, schreef op haar Facebook over ‘het onmogelijke gedrag van buitenlandse ‘medeburgers’… Ze hebben oudere vrouwen geschopt, beledigd, etc.. Meerdere Duitsers kwamen ons helpen, maar die (buitenlandse) jongeren waren totaal agressief en hebben op iedereen ingeslagen en ingetrapt. Het kwam zover dat er twee fronten ontstonden, een rij Duitsers en een rij buitenlanders. Het leek wel een film… Deze toestand is onmogelijk. Niemand hoeft mij nog te vertellen dat die buitenlanders ‘verward’ zijn (lett. ‘psychisch ziek’) zijn. Deze mensen horen te worden uitgezet… Ik heb geprobeerd de politie te halen, maar die lieten het helaas afweten.’

Bedreigd en in elkaar geslagen

Fabian N. zette op zijn Facebook een foto van zijn bebloede en beschadigde gezicht. Zijn verhaal werd 7000 keer gedeeld, voordat Merkels extreemlinkse ‘Stasi’ censoren besloten al deze berichten te verwijderen en zijn profiel te blokkeren. Immers: niets, maar dan ook niets mag de geplande verkiezingsoverwinning van Merkel, noch haar Umvolkung van Duitsland en Europa, in gevaar brengen.

De Duitser verhaalt hoe hij een goede vriendin, die door buitenlanders werd bedreigd, wilde beschermen, waarna hij vervolgens zelf werd aangevallen. Toen hij zich verdedigde spoten ze pepperspray in zijn gezicht. Zijn vrienden schoten hem gelukkig te hulp, maar toen hij anderhalf uur later aangifte bij de politie had gedaan en alleen naar zijn auto terugliep, werd hij door dezelfde migranten opnieuw aangevallen en in elkaar geslagen. ‘Toen liepen ze lachend verder en riepen ‘Scheiss Deutschland!’.’

‘Dader was vluchteling, maar dat zal wel weer racistisch zijn’

Een andere inwoner van Chemnitz, Josefine, schreef dat ‘je als jonge vrouw/meisje niet naar het Chemnitzer Stadsfeest kan. Ik ben er helemaal klaar mee. Een vermoedelijke vluchteling heeft mij bijna tot aan mijn huis gevolgd, gestalkt en half aangerand. Ik ben nog nooit zo bang geweest…. Het kon hem niets schelen toen ik zei dat ik dat niet wilde en dat hij weg moest gaan… Dit is het tweede voorval in één week. Ik ben kwaad en heel angstig, en wil alleen maar veiligheid, die hier niet volledig gegarandeerd is. Bedankt Merkel, maar het zal wel weer racistisch zijn om dit te zeggen en te delen.’

Onder haar bericht meldden zich diverse vrouwen die eveneens door ‘vluchtelingen’ waren aangerand. Nicole: ‘Het is zo langzamerhand onmogelijk geworden om alleen, en zelfs met een vriendin, naar zo’n evenement te gaan, zonder dat je op een dergelijke wijze wordt lastig gevallen.’

Autoriteiten laten Duitse vrouwen in de steek

Uit alle reacties van de aangerande vrouwen blijkt dat ze door autoriteiten volledig in de steek worden gelaten. De politie doet niets met hun aangiftes, en verwijst ze hooguit door naar slachtofferhulp. De media weigeren erover te berichten.

‘Bij de opgebouwde pro-vluchtelingen-druk door politiek en media durven jonge vrouwen, zelfs na seksuele aanvallen, niet meer naar de officiële instellingen te gaan. De feiten rond het Chemnitzer Stadtfest onderstrepen de totale huichelarij in de omgang met vluchtelingencriminaliteit. Vluchtelingen begaan misdrijven, de massamedia verzwijgen hun achtergrond, en Facebook censureert de getuigenissen van de slachtoffers van het geweld.’

Om te verbergen en te censureren wat de ware aard van het gebroed is!

Verleden week in Chemnitz. Wanneer in Antwerpen of Gent? Het is helaas alleen een kwestie van tijd. … Mohammedanen kennen immers nergens respect voor vrouwen. Ingevolge de islamitische ideologie en compleet geveinsde mohammedaanse religie zijn vrouwen en meisjes gewoon verhandelbare en letterlijk te misbruiken voorwerpen, ingevolge hun heilige mohammedaanse en achterlijke macho-geschriften.

“Minister-president” Geert Bourgeois heeft van dit alles geen flauw benul. Hij blijft maar demente islamofiele riedels produceren op de Belgische leugenmedia, in plaats van de pertinente vraag te stellen: “Wat is ùw definitie van RAS?”

Want kritiek op moslims, mohammedanen en is islamieten (één pot nat) is niet racistisch, het is objectief en zelfs objectivistisch. Ze zijn geen ras, het zijn allemaal sekteleden van een imperialistische en fascistische sekte die een waanzinnige ideologie aankleven! Hoogste tijd dat Bourgeois uit pure schaamte zelf aftreedt of afgezet wordt!

Vlaanderen kan zich geen demente idioot als NVA-minister-president veroorloven!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Allochtoon islamitisch geweld doodgezwegen en gecensureerd — 3 reacties

  1. Op 17 september om 14 uur grote betoging in Enschede tegen de islam. Kan er van uit Vlaanderen geen caravan gevormd worden om daar aan deel te nemen? Ik zou er in elk geval naar toe willen gaan. Kan Voorpost of het Vlaams belang daar iets voor organiseren?

    • Het doet ons toch ook plezier als we Nederlanders zien deelnemen met hun vlag aan onze manifestaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *