Condell is objectief: Europa vermoordt zichzelf.

Raak! De Nagel op de kop!

AL onze huidige regerende politici plus die van de SPA, PS en de groene bosprotters langs beide zijden van de taalgrens zijn gewoon bedriegers en je reinste totaal onbekwame criminelen!

De inhoud van deze video is maatschappelijk zo enorm belangrijk dat hij minstens een  volle week in de vitrine blijft staan. Hou U niet in, en reageer, want U bent vrij! 

Soms moeten breekijzers gebruikt worden om de cognitieve dissonantie van enorm verwaande door zichzelf boven het volk verheven ‘excellenties’ te breken, en hen de ogen te openen! Uit uw kritiek, spuw uw gal en noem hen bij naam en toenaam! Spaar geen enkel smerig of vuil detail!

Als opening ter attentie van ‘minister-president’ Geert Bourgeois die graag iftar-maaltijden gaat  nuttigen en thee slurpen met mohammedanen:

‘Gaat uw imbeciele eminentie eindelijk eens zelf de mohammedaanse doctrine lezen? Of bent U daarvoor te lui? Of te dom? Of bent U gewoon analfabeet?’

Graag reacties m.b.t. L. Homans en B.DW., misschien zijn zij nog te objectiviseren.

Maar K. Peeters, lowie lawijt uit ‘Leive’ plus zijn nepo-zoontje en andere landverraders plus  collaborateurs mag natuurlijk ook. Zij  zijn namelijk allemaal verantwoordelijk voor de nakende ondergang als WIJ, HET VOLK, niet allemaal samen tijdig ingrijpen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Condell is objectief: Europa vermoordt zichzelf. — 10 reacties

 1. De vernietiging van Europa gaat voor de vernietigers van Europa lees: EU misdaadinstelling, nog niet snel genoeg.
  De dictator lees: Luxemburgse zuipschuit, wil de absolute dictatoriale alleen macht, hij wil zich graag naast die in Rome zetten de man die leeft en parasiteert op alleen heerserij, althans dat denkt hij toch van zichzelf.

 2. Nazi-retoriek

  Islam zet niet-islamitische volkeren apart en schrijft voor om hen te vernederen, te haten of zelfs te doden. Het demoniseren van ”de andere”, het wij-tegen-zij denken en groepsbelediging, is het klassieke fascistische verhaal door de geschiedenis heen.

  Onderstaande volksophitsing en racistische razernij is van toepassing tegen niet-moslims met verschillende achtergronden. En enkel omdat zij weigerden te geloven in Allah met Mohammed als profeet.

  Lees (de Koran) verder (en huiver) op Westerse-beschaving.org

  Denken onze idiote politiekers zoals Bourgeois, De Wever, Geens, Michel en Homans dat wij niet kunnen lezen?

  • Jefferson, daar noemt u er 5 van het laagste van het laagste onder eigen volk. De som van respect voor die 5 komt nog niet aan -10.

 3. Geachte gerespecteerde Vlamingen,
  Momenteel wordt Amerika en Mexico geteisterd door zware dodelijke orkanen, 24u op 24u worden we erover aangesproken.
  Waarom horen wij NOOIT iets over die dodelijke orkaan komende uit Afrika en het midden oosten richteng Europa met de naam islamtsunami?
  Die heeft al veel meer doden op haar geweten en zal nog vele doden eisen als wij die niet snel stoppen.
  Wij moeten niet vluchten maar wij moeten ons bewapenen om onze vrouwen & kinderen te beschermen en uiteraard ons eigen leven want die islamtsunami is catastrofaal voor ons Europeanen.
  Uiteraard ligt het politiek zootje alles weg te moffelen onder benamingen “racisme, discriminatie, nationalisme, enz.” ook al weten ze, het politiek zootje ongeregeld dat het daar niets mee te maken heeft.
  Wij kunnen al dammen opwerpen in 2018 en 2019 bij de eerstvolgende verkiezingen, als dan massaal wordt gekozen voor het Vlaams Belang zullen die dammen snel op het werelderfgoed vermeld worden zoals de Deltawerken.

 4. Vrijdagavond toen dit artikel op Nageltjes gepubliceerd werd voerde minister-president Bourgeois een pijnlijk nauwkeurig geregisseerde one-man-show op bij de VRT over de open-monumenten-dag morgen 10 september.

  Nu is daar niets op tegen, want onze monumenten maken deel uit van onze identiteit en onze cultuur en zijn stille getuigen van onze beschaving.

  Maar wat voor zin heeft het ons openbaar erfgoed te bewaren als dezelfde Bourgeois toelaat en er dus mee voor zorgt dat onze beschaving van binnen uit wordt vernietigd door geïmporteerde vijandige krijgers? Het heeft geen enkele zin.

  NVA zou best Geert Bourgeois dumpen. Iemand die islamitische iftar-maaltijden en dus zoete broodjes gaat nuttigen met Mohammedanen, en daar ook nog eens prat op gaat, hoort niet thuis in een partij die beweert respect te hebben voor de Vlaamse cultuur en dus onze beschaving.

  • Dat is de contradictie bij N-VA, de ene (Francken) zet ze zogezegd buiten, de andere (Bourgeois) gaat ze pamperen, nog een andere (Homans) blijft de moskeeën subsidiëren. Zeg maar “de kracht van de verandering” die er geen/niet is.

  • Beste Nageltjesfans (in het algemeen/ @ beste Gaius, in ’t bijzonder)
   Niet alleen zou men de Westvlaamse “boer zwa” moeten dumpen, maar… voor dezelfde verfoeilijke WANDAAD ook onze nationale “Fluppe”.

 5. Geachte Admin., ze voelen nattigheid vandaar hun volksbedrog via enquêtes die niets zeggen. Overal verzwijgen ze de vooruitgang van het Vlaams Belang, ze lullen liever over de gevaarlijkste troep op Vlaams grondgebied nl. de groene ratten.
  Ik lees de resultaten van die gemanipuleerde enquêtes zelfs niet meer want het is puur volksbedrog. Voor mij telt enkel de uitslag via rode stift op de verkiezingsdag want via de computer is eveneens voor 100% onbetrouwbaar, elk programma kan gemanipuleerd worden dat wie voor VB kiest automatisch de 3de of 4de stem overgaat naar de concurrentie.
  Mij of eender wie van mijn familie is nog nooit gevraagd naar zijn mening? Raar hé…

  • Beste Jean,
   Uiteraard eens met gans je reactie. Wat betreft de laatste zin, daar kan ik me bij aansluiten. Niemand uit mijn familiale/vriendenkring of ikzelf werd ooit bevraagd bij een zogezegde enquête of peiling. Gisten avond nog op radio Nostalgie nieuws 20.00.u. (aanhangsel rode 0000) kwam men vertellen dat Groen de 3de grootste partij van Vlaanderen is. N-VA de grootste met 30%, 2de CD&V, en groen 3de met 13%. Open VLD en SPa verloren nog een aantal percenten. Raar maar waar, hoe de uitslag was voor Vlaams Belang werd niet gezegd. Het enige wat de nieuwslezeres over haar lippen kreeg was Groen, Groen, Groen. Ik hoorde zowaar een orgasme in haar stem.

 6. De massale mosliminvasie haarfijn gefileerd door Pat Condell. En ja, we zitten al te lang op een bus waar een chauffeur met zelfmoordneigingen aan het stuur zit. Zijn naam is: de regerende en linkse politici.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *