Opdat wij dit niet zouden vergeten

Op elf september 2001 gebeurde in naam van de islam een echte massamoord op onschuldige burgers. Opdat wij en onze nakomelingen dit niet zouden vergeten plaatsen we deze video nog maar eens.

Voor 11 september 2001 wist ik niet wat islam was. Maar zestien jaar, 263 islamkritische boeken en vele honderden artikels later weet ik dat wel. De heilige boeken van de islamitische ideologie zijn verantwoordelijk voor deze massamoord en ook voor de zeer vele moorden die voordien en  sindsdien door mohammedanen gepleegd zijn. Het is niet voor niets dat ze zichzelf liever moslims noemen. Hun enige en laatste profeet Mohammed was immers een gevaarlijke psychopaat en een misdadiger in de meest brede zin van dat woord.

De waanzin van de politieke correctheid van onze leidinggevende politici die sinds 11 september 2001 onze beschavingen teistert is een uiting van ultieme lafheid en verraad. Zo verlagen zij zich tot collaborateurs van massamoordenaars.

Vanzelfsprekend is niet iedere moslim een massamoordenaar of geweldenaar. Maar hun heilige boeken zetten overduidelijk en onbetwistbaar aan tot moord en geweldpleging op andersdenkenden, tot onderwerping van andersdenkenden, tot moord op Joden en homofielen en tot sadistisch misbruik van vrouwen.

Waarom noemt meneer Zeid Ra’ad al-Hussein, de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN, de situatie in Myanmar ‘een schoolvoorbeeld van etnische zuivering’?

Waarom mogen we niet weten dat de veiligheidsmaatregelen die het vroegere Birma treft in de noordelijke kustprovincie Rakhine een reactie zijn op het imperialistisch en jihadistisch wangedrag van Mohhamedaanse invallers uit het nabije Bangladesh?

Deze krijgers worden door de VN “rebellen” genoemd niettegenstaande het overduidelijk invallers en mohammedaanse jihadisten betreft. Waarom worden we door de internationale organisaties, onze leiders, onze leugenpers en onze lasterende media steeds belogen en bedrogen als het over de islam gaat?

Waarom mag een onafhankelijke en soevereine natie zoals Birma haar grenzen niet beveiligen tegen islamitische invallers? Bangladesh (het vroegere Oost-Pakistan) van waar deze migrerende jihadisten afkomstig zijn, was zelf in 1970 het territorium waar een gigantische maar verzwegen genocide 1   plaatsvond op het niet Mohammedaans gedeelte (Hindoes en Sikhs) van de Bengaalse bevolking.  Het was een van de grootste massamoorden in de geschiedenis van de voorbije eeuw, nadien valselijk onder de mat geveegd en verpakt als “een Indiaas-Pakistaanse oorlog”. 2

Hoe durft meneer Zeid Ra’ad al-Hussein van de verenigde nazi’s dan nu spreken over etnische zuivering? Na China, Polen, Tsjechië en Slowakije toont nu ook Birma aan hoe het moet. De beschaving kan zich geen verder islamitisch wangedrag en imperialisme veroorloven.

Daarom deze 11 september getuigenis.

(1 ) Koenraad Elst “De islam voor ongelovigen“, pag.152

(2)  M.A. Khan “The islamic Jihad” pag 220 tem 245.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *