Clinton in nauwe schoentjes

Terwijl Hillary Rodham Clinton 100.000 handtekeningen verzamelde voor een onmogelijk ‘impeachment’ van president Trump, dook er een getuigenis op die  haar betrokkenheid als minister van buitenlandse zaken van de moslim Obama in een verbazingwekkend daglicht stelt: medeplichtigheid aan moord op een Amerikaanse ambassadeur en drie andere Amerikaanse staatsburgers.

Het personeel van de Amerikaanse beveiligingsfirma Torres had in Benghazi perfect de mogelijkheid om ambassadeur Stevens te beschermen maar kreeg geen toelating van de crisisstaf in het witte huis en werd achteraf door het “State department” van minister Clinton verplicht om te zwijgen over de gang van zaken. Nu zwijgen ze niet meer omdat ze van de Trump-administratie terug nieuwe contracten willen bekomen die hen door de Obama-administratie niet werden gegund.

Onmiddellijk na de moord op Stevens door islamitisch gespuis in Benghazi ging het gerucht al dat Obama en Clinton toestemming weigerden om hem te redden. Nu wordt dit toenmalig gerucht bevestigd door ooggetuigen die ongetwijfeld de bescherming genieten van het FBI. We praten hier dus over medeplichtigheid aan moord op de eigen ambassadeur van de moslim Obama.

De Amerikaanse kiezer wist heel goed waarom hij het roer omgooide.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *