De criminele Stasi-informante Merkel moet weg!

Waar waren jullie, beste parlementariërs van de NVA? Binnen of buiten?

h/t  re-act.be/react-tv/

Ter herinnering: de volgende collaborateurs en laffe volksverraders slaagden er in ons Vlaamse volk te betrekken in een waarachtige poging tot genocide op onze cultuur, genocide van hun eigen Vlaamse beschaving. Bekijk àl hun smoelen nauwkeurig en onthoudt hun namen, en luister ook naar wat de twéé spreekbuizen van deze verraders durfden te zeggen! !!

Misschien slapen ze goed onder de invloed van de rohypnol die ze hun slachtoffers voederen, maar in hun plaats zou ik geen oog meer durven dichtdoen! Medeplichtigheid aan misdaden (zoals neerschieten, verkrachten, aanranden, vermoorden en/of verminken) moet daadwerkelijk streng bestraft en niet verheerlijkt of onder de mat geveegd worden.

Luister naar ‘onze’ imbecielen! !!

Aan de twee laatstgenoemden: CU in Nürnberg 2.0, en zal beslist getuige zijn bij jullie halal- crematie! Lees de koran!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De criminele Stasi-informante Merkel moet weg! — 3 reacties

 1. @ Beste Admin, “Dàt is héél wat ànders dan bij mijn jongere zus…er staat daar bij jou véél méér haar op” zei die jonge knul toen hij, voor de éérste keer een naakte vrouw zag, en zich bijna de ogen-uit-zijn-hoofd keek naar haar venusheuvel.
  —————————————————————–Het zelfde zegt Fikken nù bij het lezen van hoé de eigenlijke sub-titel oorspronkelijk moest gelezen worden: de geadresseerden waren dus NIET Uw trouwe FANS maar wél die Leliaartgezinden die zich schromelijk bedrogen voelen door die schijnheiligaard uit “A”.
  Allee, U heeft opnieuw “àl Uw punten” voor Uw tegenreactie, mèt een extra-pluim voor het vermelden (Mèt hoofdletter) van de naam van de hoofdredacteur van het jammelijk teloorgegane blogS Angeltjes, (gele achtergrond, Superangeltjes (op witte achtergrond) en Het oranje theehuisje. Jaren zijn voorbij gegaan, maar Fikken schrijft de naam Ray nog steeds mèt “Heer” ervoor als respect voor Zijn “gewrochten”
  Ik geloof U op-Uw-woord over het aantal lezers, doch ZIE dagelijks het (bitter-weinige) reactienamen… gelukkig zijn dié wèl-gedrukte namen steeds van diegenen die U kunt rekenen als “èchte Fans”.

 2. @ Admin, Wat een VERKEERDE VRAAG om een aanklacht te schrijven !
  Quote: “Waar waren jullie”…dàt klinkt als een verwijt tegenover de trouwe fans van Nageltjes !
  Antwoord: De oudere fans zaten voor het scherm van hun PC, zich zorgen te maken over hun nietig pensioentje èn zich een maagzweer te kweken van pure onmacht tegenover de beslissingen van die vermolmde houten koppen die ons regeren (zowel nationaal, als Europees)
  De “nog-jongere en ietwat fitter” zijn meestal tè moe van het dagelijks werken EN tè ontmoedigd om te reageren op een blog DAT WEL IETWAT MOED inpompt bij de lezers OMDAT ZIJ het eens zijn met het “geschrevene” doch GEEN ZIN HEEFT, want… NIEMAND van degenen die “er iets aan ZOUDEN KUNNEN VERBETEREN… het LEEST. Bent U wèrkelijk zooo naïef om te denken dat er één poco-politieker, pas thuisgekomen van zijn postje, onmiddelijk achter zijn bureau springt om ook maar één blog te lezen (?) laat staan dat Nageltjes dan nog een blog is van politieke andersdenkenden ?
  Indien “ja” op mijn laatste vraag,dan hoop ik voor U dat de zomer nog làng duurt… zodat U de bovenste knopen van Uw hemd kan open laten… het prangt dan minder aan Uw hals, verdorie

  • Beste Fikken, een belangrijk stuk vraag was inderdaad ingeslikt maar staat intussen weer in de tekst. Ik hoop dat het nu duidelijk is wie en wat er bedoeld werd. Het tweede filmpje spreekt voor zichzelf.

   De kernredactie van Nageltjes heeft van in het begin beslist om geen bezoekersteller op de site te plaatsen. Heer Ray had vroeger door seniorennet een teller op zijn blog laten plaatsen en deed alsof aantal hits hetzelfde betekende als aantal bezoekers. Die ondeugd wou Nageltjes niet verder zetten.

   Na een proefperiode werd ook beslist de like/unlike knop te verwijderen omdat onze tegenstanders er een sport van maakten om te komen spammen. De redactie neemt zulke beslissingen op basis van bijgehouden statistieken.

   Tot vandaag telde Nageltjes in 2017 1.793.476 hits, 51.868 unieke bezoekers dat zijn er dus 6.123 per maand. Jij bent daar één van, en ook dat is een formidabel resultaat. In 2016 lag dat aantal iets hoger: gemiddeld 6.518 per maand. Onder die unieke bezoekers zitten naast vele vrienden ongetwijfeld ook vijanden en politiekers of hun persverantwoordelijke. Sommigen lezen hier tot de laatste letter, net zoals voetballers elke maandag de laatste letters van de sportpagina van hun krant lezen.

   Wij gaan hier geen artikel aan wijden omdat het in feite onbelangrijk is. Maar omdat jij een trouwe lezer en reageerder bent toch volgend toemaatje.
   Nageltjes telt sinds haar ontstaan circa 11.118.000 hits. Ter vergelijking: Rechtsactueel, dat nu react noemt, meldt een aantal “bezoekers” van 6.686.000 …

   Welnu wij zijn er van overtuigd dat dit geen “unieke bezoekers” zijn met een apart IP-adres en zelfs geen “bezoeken” maar gewoon “hits”. En de redactie van Nageltjes is zeer blij met dat cijfer en feliciteert React daarvoor net zoals alle andere blogs en sites die bij de favorieten van Nageltjes staan.

   De verdienste van Nageltjes is m.i. overigens niet alleen het verstrekken van ongecensureerde informatie maar ook haar voorbeeldfunctie. Het ontstaan en succes van onder meer React, Doorbraak, Sceptr, Fenixx, De Bron enz. is daarvan het bewijs. Samen met hen vormt nageltjes de ruggengraat van de alternatieve berichtgeving op het internet.

   De sociale media zoals facebook, instagram en twitter zijn volatiel en slechts een middel om nog meer mensen te informeren. Daarom schrijft A.Griffon op Facebook en deelt er de artikels van Nageltjes zoals Walter F. dat blijkbaar doet op twitter. Iedereen die op een sociaal medium actief is kan er overigens met behulp van de knoppen onderaan elk artikel delen op het sociaal medium waarop hij of zij ingelogd is. Helaas kan de redactie niet weten hoeveel delingen er op die manier gebeuren omdat de actie en de bevestiging ervan plaatsgrijpt buiten Nageltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *