Linkse waanzin beheerst onze cultuur

socialisme werkt niet

Yasmine Kherbache is kabinetschef van de minderheidsregering van Di Rupo en tegelijk lid van de Antwerpse gemeenteraad. Mevrouw ontkent het heftig, http://www.humo.be/humo-archief/148974/yasmine-kherbache-de-kabinetschef-van-di-rupo , maar mijn geheime contacten, die reiken tot in de hoogste kringen van de Vlaamse . . . . eh . . . . van degenen die in Vlaanderen nog bij hun verstand zijn, zeggen dat Kherbache wel degelijk de linkse mol is die de “rechtse” burgemeester van Antwerpen, Bart de Wever, namens di Rupo in de gaten moet houden. En dat zij precies dáártoe bij de laatste verkiezingen op nummer twee van de SP-punt-A-lijst stond. Zij heeft puntje diversiteit voor haar rekening genomen in de nieuwe beginselverklaring van diezelfde SP-A.
Een waanzin – hier opnieuw geïllustreerd aan het geval Kherbache – beheerst de hele cultuur van West-Europa en de halve van de VS. Kan iemand mij geruststellen en zeggen dat het zal ophouden? Dat deze nachtmerrie van voorbijgaande aard is en dat de nep-elite die op dit moment overal in het Westen aan de macht is, die media, academia atque politia in een ijzeren greep heeft aan het einde van zijn krachten is? Dat die verstikkende paardendeken die geweven is uit ondoordringbare subsidienetwerken en waarmee elk volwassen denken wordt gesmoord, weggetrokken zal worden? Wanneer gaan de ramen van dit gekkenhuis open?
http://ejbron.wordpress.com/2013/04/05/foute-belg-die-misschien-wel-gewoon-getikt-is-yasmine-kherbache/

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Linkse waanzin beheerst onze cultuur — 2 reacties

  1. Dat ze in Antwerpen dat loeder maar overal buiten sluiten en in niets betrekken want met dergelijk zootje gaat het enkel maar bergafwaarts met de snelheid van een HST en niet alleen in Antwerpen.
    Hoor die bloemkool uit Leuven maar weer eens van z’n tetter geven, de domheid drijft er vanaf, een gevolg van de nepotismemicrobe.
    Als de verwekker al oerdom is wat is dan de creatie?? Achterlijk dom.
    Voorbeelden? Leuven, Gent, Brakel, Berlare, enz. enz. enz.
    Momenteel worden ze nog extra vergiftigd met islamtroep, levensgevaarlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *