De tjeef Wouter Beke

Tjeef, tjever, TJEEFST.

Wouter Beke over N-VA: ‘model van tweedracht, discours van islamofobie

N-VA is in 2014 groot geworden door het Vlaams Belang leeg te vreten, en nu doen ze er in hun discours alles aan om die kiezers voor zich te blijven winnen‘, zegt Wouter Beke in een interview met Het Nieuwsblad.

Het is verbijsterend om steeds weer te moeten vaststellen dat de meeste religieus geïnspireerde idioten liegen en bedriegen alsof het gedrukt staat. De absolute recordhouders hierin zijn de mohammedanen. Zij zijn hierin de onverslagen meesters. En dat is niet verwonderlijk, zij liegen en bedriegen in opdracht van, en gedekt door een uitdrukkelijk mandaat van hun maangod Allah. Dat mandaat en die opdracht staan uitdrukkelijk neergeschreven in de koran. Incontournable dus, net zoals de NVA vandaag in de gefaalde staat B.

Maar politiek bedrijvende tjeven zoals Wouter Beke kennen er ook wat van. Zeker als er verkiezingen naderen. Dan overtreden systematisch een kernvoorschrift van hun eigen religieuze  ethiek: bedrieg en belieg uw medemensen niet. Ik vraag me af wat er eigenlijk nog christelijk is aan de CD&V. Hun politiekers liegen, hun bankiers lichten spaarders op en hun vakbonden willen zichzelf niet eens meer christelijk noemen.

Bij de lokale verkiezingen van 2018 wil CD&V de absolute centrumpartij van Vlaanderen blijven. Wat een grootspraak! De N-VA is sinds de vorige verkiezingen stukken groter en het is te voorzien dat dit zeker zo zal blijven bij de volgende verkiezingen. In een interview met Het Nieuwsblad beweert CD&V-voorzitter Wouter Beke dat de “N-VA is in 2014 groot geworden door het Vlaams Belang leeg te vreten“.

Het woord opkuisen gebruiken mag van deze tjeef niet want dat zou getuigen van islamofobie. Het woord vreten gebruiken samen met het Vlaams Belang mag dan weer wel. Overigens is dat laatste zinnetje ook een groteske leugen. De NVA won kiezers ten koste alle traditionele partijen en niet alleen ten koste van het Vlaams Belang. Beke is zo’n grote leugenaar dat hij zelf het groteske van zijn leugens niet meer inziet.

De tjeven willen van duurzaamheid de inzet maken van de verkiezingen in 2018, wanneer de partij van Beke zal inzetten op ‘de kwaliteit van het leven’. Hij ziet andere partijen voorstellen doen die de kwaliteit van het leven verminderen. “Kijk naar de pensioendiscussie” zegt hij. “Of veiligheid, waarbij zowel repressie als preventie belangrijk is. Ik zie partijen die alleen het één willen, en besparen op het ander.

De kiezers staan volgens deze partijvoorzitter voor een duidelijke keuze: ‘”Kiezen zij voor een duidelijk project dat de mensen verbindt en de samenleving versterkt, of kiezen ze voor een model waarbij voort­durend tweedracht wordt gezaaid en een discours van islamofobie wordt gevoerd?

Tweedracht? Laat ons Beke er even aan herinneren dat zijn in 1974 partij mee verantwoordelijk was voor de goedkeuring van een grondwet die aan een minderheid het recht geeft om een meerderheid de les te spellen. De zogenaamde grendelgrondwet.  Deze grondwet is totaal ondemocratisch, totalitair en fascistisch. Zijn partij zorgde er toen mee voor dat het gelijkheidsbeginsel verkwanseld werd, de elementaire principes van rechtvaardigheid en billijkheid grondwettelijk afgeschaft werden. En we weten allemaal wat er nadien gebeurd is.

Discours van islamofobie? Omdat iemand het woord opkuisen gebruikt? Dit is gewoon laster vanwege Beke. Het is duidelijk dat ook zijn partij niet meer weet van welk hout pijlen maken in de modderpoel van corruptie en kleptocratie in de Brusselse salons.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De tjeef Wouter Beke — 1 reactie

  1. Het probleem met pastoor Beke is ten eerste Beke zelf, ten tweede weet pastoor Beke dat hij met de komende verkiezingen weer terrein zal moeten prijs geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *