VLAARDINGEN (NL) HELPT “VLUCHTELINGEN” AAN EEN HYPOTHEEK

Wanneer hebben ze u of uw kinderen ooit zo eens geholpen?? Nooit !!! En wegkijkers, jullie blijven dit normaal vinden ?? Natuurlijk ontsproten aan uit de geest van een linkse burgemeester, Hans Versluijs (PvdA), en met uw geld.

Het zou me niet verbazen dat het ook hier gebeurde dat “Vluchtelingen” in Vlaanderen of Brussel een huis/ kluswoning kunnen kopen dankzij een speciale constructie die bestaat uit een geldlening via ’n stichting (een Saudische, Marokkaanse of Turkse stichting misschien ???) 😠

De lening is vergelijkbaar in hoogte met een hypotheek, die in maandelijkse termijnen terugbetaald moet worden. Het terugbetalen via de constructie voor “vluchtelingen” gebeurt in de vorm van ‘huur’. Met deze regeling wil het stadsbestuur drie kluswoningen reserveren exclusief voor “vluchtelingen” ( exclusief voor “vluchtelingen” ! Is dat geen discriminatie, racisme, tegenover het eigen volk zelfs?? 🤨) , een groep die eigenlijk niet in aanmerking komt voor een hypotheek. (En hoeveel Vlamingen die nochtans al lang werken en bijdragen komen nooit in aanmerking voor een hypotheek?  🤔)

Nee, ik vind niet dat iedereen er zomaar een moet krijgen, want dan krijgen we Amerikaanse toestanden zoals veroorzaakt door de Fannie Mae, Freddie Mac, Ginnie Mae en de Federal Housing Administrations. Krediet moet men verdienen, net zoals al het andere in de wereld. Ook in een solidaire maatschappij. Zoniet, dan is het willekeur, ook in handen van de politiek, en dan staan misbruik en vriendjespolitiek/cliëntelisme en onrechtvaardigheid gegarandeerd om de hoek.

Houdt de dieven !!! Zie de link naar het artikel in ’t blauw. Een foto van het inmiddels door de politiek correcte censuur gewijzigd artikel onderaan.

VLAARDINGEN HELPT VLUCHTELINGEN AAN HYPOTHEEK

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *