Georkestreerde invasie!

We kunnen U de bijdrage van react niet onthouden.

Elders wordt dit nieuws immers doodleuk gecensureerd.De activiteiten van Defend Europe zijn niet ten einde nu men niet langer meer met een boot op de Middellandse Zee rondvaart. De organisatie deelt een tweetal foto’s van een enorme boot met illegale immigranten aan het publiek. De foto’s komen uit Libië en men heeft deze ontvangen van contacten aan de Noord-Afrikaanse kust. Men wijst op de radicale verandering die de organisatie heeft afgedwongen waar het de situatie op de Middellandse Zee betreft. De mensensmokkelaars kunnen hun activiteiten niet meer zonder enige controle voortzetten. Het team van Defend Europe werkt samen met de Libische kustwachten mede ook om het publiek te informeren.

Geen enkele vrouw, geen enkel kind, geen enkele ouderling. Dit is de realiteit. Deze mensen zijn helemaal geen vluchteling, alles behalve vluchtelingen. Het zijn onbekwame, zwarte geweldenaars en verkrachters tuk op blank vrouwenvlees. Dit zijn invallers! De medeplichtige misdadigheid van al onze overheden, regeringen en parlementen is hallucinant.

De Europese en Libische autoriteiten overzien dit deel van de Zee om te voorkomen dat Defend Europe zich daar vertoont. Dit heeft dan ook tot gevolg dat er veel beter naar andere schepen wordt uitgekeken. Zo is ook de enorme smokkelboot door de Libische kustwacht gevonden en tegengehouden. Dat noemt de organisatie uitzonderlijk goed nieuws en bewijst volgens hen dat Libië, nog altijd in een moeilijke situatie, zijn vermogen behoud haar soevereiniteit te beschermen tegen illegale immigratie.

Het is evenwel ook een goed nieuws voor Europa, maar bovenal is het een tegenvaller voor de NGO’s, zo laat Defend Europa weten. Hierboven de twee foto’s die de organisatie met de wereld en vooral ook met haar gulle sponsors deelt.

Zelfs Jean Raspail zou hier kippenvel van krijgen.

De Ontscheping’ verscheen in 1973 onder de titel ‘Le Camp des Saints’ en veroorzaakte grote opschudding. Ronald Reagan las het en Samuel Huntington verwerkte het in zijn ‘Botsende Beschavingen’. Pas in de loop van de jaren bleek hoe enorm profetisch het scenario van deze roman was en vanaf de jaren ’90 werd dit boek een absolute bestseller. Internationaal is dit boek inmiddels een begrip geworden. Het is minder futuristisch als ‘1984’ of ‘Brave New World’, maar wel een getrouwere weergave van de wereldwijd verschuivende biomassa’s zoals we die nu kennen. Het is een voorspelling van wat zich nu in Europa afspeelt.

TO DO lijst:

Grenscontroles en gezinshereniging extreem verstrengen, de middelen voor gedwongen terugkeer van mensen zonder  papieren extreem verhogen, een permanente verblijfsvergunning koppelen aan het slagen in een ”objectief ” inburgerings- en taalexamen, de nationaliteitswetgeving vlijmscherp aanscherpen, de sociale zekerheid totaal afhankelijk maken van een minimum verblijfsduur, een uitgebreid taalexamen, en minstens aan een minimum arbeidsprestatie in België.

De Europese immigratierichtlijnen maximaal benutten, de conventie van Genève herbekijken, en alle en elke centiem ontwikkelingshulp, samenwerkingsverbanden en gunstige handelsverdragen beslist en categoriek koppelen aan de absolute bereidheid van derde landen om afgewezen asielzoekers en andere uitgewezen onderdanen terug te nemen in hun eigen gevangenissen.

Logisch toch?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Georkestreerde invasie! — 2 reacties

  1. Admin; zou het mogelijk kunnen zijn de kanalen te vinden die deze misdaad financieren? Het geld moet toch van ergens komen want in dat milieu doet niemand iets gratis….

    • Beste Jean,
      Ik vermoed dat wie op zoek gaat naar de geldschieters levensmoe moet zijn. Wie zich daar aan waagt speelt gegarandeerd met zijn/haar leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *