Dit jaar demonstratief naar één stand op de boekenbeurs !

Dat ging tijd worden. Het heeft lang genoeg geduurd.
De groene griezel Geijssels, een van de meest ondemocratische machiavellistische valse wezens die op deze planeet rondlopen, heeft hopelijk de rotste dag van zijn leven, en ik hoop dat we hem en zijn kompanen er nog veel zulke zullen aan toevoegen.
Nergens bij de andere kranten vond ik dit nieuws, noch werd er iets van in de TV nieuwsuitzendingen over gezegd, en dat is absoluut zeker geen toeval. Misschien een toeval in de zin van: een soort epileptische aanval 😀 .
Een dikkere vinger terug linkse klier !
image_pdfimage_print
Share

Reacties

Dit jaar demonstratief naar één stand op de boekenbeurs ! — 5 reacties

  1. Die besmette vuiligheid met die rode vlekken zal en mag NOOIT mijn huis binnen al regende het rotsblokken, wij houden onze woning proper en groene rotzooi wordt bestreden met chemische producten…

  2. Mocht ik de Egmont uitgeverij zijn, dan zou ik alles in het werk stellen om die dwangsom van 500.000€ in mijn bezit te krijgen. Hoe ze dat zouden doen weet ik helaas niet.Op hoop van zegenna zovele jaren afwezigheid. Als ze er staan hoop ik dat iedereen de tijd neemt om de Egmond stand te bezoeken.

  3. Dat over de uitspraak van de rechter niets in de MSM te vinden is mag toch niet verbazen. Natuurlijk neutrale en objectieve berichtgeving is heel wat anders. Het linkse zooitje heeft een ferme opdoffer gehad, er werd een aardige dwangsom opgelegd (ik ben het bedrag kwijt) Net zoals u Denk ik na vele jaren afwezigheid ook nog eens een bezoek te brengen aan de beurs, meer bepaald aan de stand van uitgeverij Egmont. Toch ben ik benieuwd wat de linkiewinkies nog uit hun hoge hoed gaan toveren voor het zover is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *