Ladders van spuug en paktouw

Omdat ze denken dat het zal werken, toverden ze uit hun hoed een bruin konijn in plaats van een wit konijn. Is jinnih genoeg dhimmie om als truus te worden gebruikt door vaginafeministen?
Ik vermoed van wel. Ze vertrok al eerder met hommeles en slaande deuren uit het politiekorps van Antwerpen waar ze totdan de diversiteits- en racismetroeven handig wist uit te spelen om hogerop te klimmen. Tot haar ladder van spuug en paktouw bleek ze zijn gemaakt. Maar ze kwam toch handig terug op haar poten als een kat en verkocht haar verhaal met succes aan ‘de beste burgemeester van de wereld’ , Bart Somers.
Inmiddels zal ze een betere ladder hebben gebouwd, met racisme, multicul, diversiteit, klimaat, discriminatie enz…., en nu de hulp van Bart Somers, die er ook zijn winkel op bouwde, en twee partijen die ‘Weg met ons’ als schaduw-devies hebben.

Maar hoe veilig zou de grootste stad van Vlaanderen met haar worden? Eerder het omgekeerde is te verwachten. Allochtonen zouden al helemaal het gevoel krijgen dat ze alles mogen, en Antwerpen zou nog meer een aantrekkingspool worden.
Gelukkig geven analisten de rood-groene coalitie zeer weinig kans om de verkiezingen te winnen. Maar het kan mij niet geruststellen.

Voor vrouwen die hun sekse gebruiken om hogerop te klimmen hebben we een naam. Voor dit fenomeen nog niet.
Heeft ze de vereiste kwaliteiten? Wellicht niet. Maar wel de juiste fysieke kenmerken waar SP-A en Groen zo van houden, en die passen in hun politieke kraam. En daar horen wij niet bij. Al lang niet meer.

Ben ik dan helemaal tegen iemand met een kleur. Nee, behalve wanneer het er verplicht te veel worden, het de voorbode van ontsporing wordt, en de ondergang van de autochtone bevolking. Het is bovendien niet echt haar huidskleur die mij tot onrust stemt en dit artikel doet schrijven, maar wel wat ze ermee van plan is te doen. Of laten doen.  

White lives matter more, als men kijkt naar de omvolking die al jaren plaatsvindt, en de gevolgen die dit demografisch, etnisch, economisch, genetisch en sociaal voor ons heeft.
Hoeveel blanke politici van Europese oorsprong zijn er in Noord en Equatoriaal Afrika, het Midden Oosten, India, China, …..?

Groen en sp.a trekken samen naar de kiezer in Antwerpen

DBA https://www.demorgen.be/politiek/groen-en-sp-a-trekken-samen-naar-de-kiezer-in-antwerpen-b010f5e8/
1 Commissaris Jinnih Beels maakte vorig jaar de overstap van de Antwerpse naar de Mechelse politie. © ID / Jonas Roosens

De Mechelse politiecommissaris Jinnih Beels zal wellicht op de tweede plaats staan van de rood-groene Stadslijst in Antwerpen. Ze zal als onafhankelijke opkomen. Dat wordt bevestigd aan onze redactie.

Sp.a en Groen praten al maanden over een gezamenlijke Antwerpse lijst voor de verkiezingen van volgend jaar. Dat de groene kopman Wouter Van Besien die lijst wellicht trekt, was al langer duidelijk. Maar de verdere invulling was tot nog toe niet bekend.

Nu meldt Gazet van Antwerpen dat Jinnih Beels wellicht op de tweede plaats zal staan. Dat wordt door Antwerpse bronnen bevestigd aan onze krant. “Dat is inderdaad de bedoeling”, klinkt het. Sp.a en Groen benadrukken wel dat de gesprekken nog volop lopen en dat “de laatste puzzelstukken nog gelegd moeten worden”.

Dat Beels de rood-groene lijst versterkt, is symbolisch belangrijk: zij was jarenlang het gezicht van de cel Diversiteit bij de Antwerpse politie, maar trok vorig jaar naar Mechelen omdat ze niet tevreden was over het beleid van het Antwerpse bestuur.

Plaats 3 zou voor sp.a-kopman Tom Meeuws zijn. Wie de lijstduwer wordt, is nog onbekend. Het is ook nog niet duidelijk of  dat een sp.a’er of een groene wordt, of een andere onafhankelijke kandidaat.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Ladders van spuug en paktouw — 4 reacties

  1. Rood en groen zullen ook Antwerpen naar de kloten brengen zoals ze dat al doen in Gent.En BDW zal het op een ander kunnen steken.

  2. Wie geeft er nu zijn stem aan een partij met vreemdelingen op de lijst? Ik niet maar dat zal wel overduidelijk zijn…
    Hopelijk haalt het Vlaams Belang een zeer hoge score zodat ze niet opzij geschoven kunnen worden en hopelijk jagen wij die levensgevaarlijke groene troep richting woestijn daar kunnen ze graszoden planten.

  3. De rode en groene rakkers hebben er alles voor over om aan de macht te komen in Antwerpen. De lijst “SAMEN” is daar hun alternatief voor. Eens afwachten of Bart De Wever er nog zo gerust in zal blijven.

  4. Hoezo….. Kàn/mag een politieagent(e) aan politiek doen ?…Wààr blijft dan zijn/haar onzijdigheid in politiezaken ? “sed lex, dura lex” is dan nog een ijdel begrip. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *