‘Samen naar de kloten’ Heel veel redenen om nooit meer in een stad te komen.

Er zijn nu zo veel mensen die Gent links laten liggen dat de parkeergarages haast leeg zijn, maar ook de winkels enz…..
Ik mijd Gent, en elke grote stad waar men mijn komst saboteert, waar men mij doet betalen om te mogen kopen. En als ik pech zou hebben nog een parkeerboete zou oplopen. Hoeveel goedkoper zou een winkel in Gent moeten zijn om de brandstof, de slijtage, het tijdverlies, het parkeergeld en de eventuele maar kansrijke verkeers- of parkeerboete te kunnen opvangen, t.o.v een winkel uit je buurt en zeker in vergelijking met het winkelen via internet.
Het ziet er voor de middenstand niet goed uit, want van de aangetrokken ‘nieuwe bevolking zal men het niet moeten hebben. Die kopen als ze daarvoor al het geld zouden hebben, bij voorkeur bij hun echte land- en religiegenoten, hun eigen meegebrachte waterpijpen, folkloristische kledij en religieuze gewaden, in halal beenhouwerijen en restaurants en hun eigen supermarkten.
Tel daarbij de grotere onveiligheid, de toenemende vrouwonvriendelijke en seksueel agressieve bevolking; de gauwdieven, bedelaars en krakers uit Romaland. De ‘jongeren die ongestraft en vaak zonder rijbewijs of verzekering je met gierende banden uit de schoenen rijden. Maar ook de toeterende bruidsstoeten, de gezangen uit de minaretten van de grootste moskeeën van het land.
En last but not least, de ooit tweede beste burgemeester van de wereld en kompanen, voor allochtonen dan wel, die het land en de Gentenaars door belangenvermenging en gegraai blijkbaar wettelijk mochten bestelen.
(Ghelamco, PubliPart, Optima -bank, de cumulatie en vergoeding van mandaten waarvoor ze vaak geen klap uitrichtten)
Hoeveel redenen moet u nog hebben om steden als Gent, Antwerpen, enz niet langer kapot te laten maken?
Hoeveel redenen om er niet te wonen en er nooit meer te komen?
Ik heb er nog maar één. Mijn dochter woont helaas in Gent 😥😩😰bij haar Gentse man die er al een huis en een zoon had, en daarom verplichtingen door het co-ouderschap.
Jammer, echt jammer.
Een kleine troost dat ik niet de enige ouder ben met zo’n probleem, en dat het nog veel erger zou kunnen zijn. (ik durf er niet aan denken)
image_pdfimage_print
Share

Reacties

‘Samen naar de kloten’ Heel veel redenen om nooit meer in een stad te komen. — 7 reacties

  1. Griffon, ik doe enkel boodschappen in die winkels waar ik “gratis” kan parkeren, steden bezoeken is al lang “verleden tijd” gezien ‘onveilig én duur’.

  2. Dat het nieuwe verkeersplan in Gent slecht moest aflopen stond in de sterren geschreven. Nog voor het werd ingevoerd trokken handelaars en bewoners aan de alarmbel. Doch hun opmerkingen en kritiek werd weggelachen door de rode en groene machtshebbers. Laat dit een les zijn voor de verkiezingen van 2018. De meeste grote steden zouden wel eens in het zelfde (negatieve, voor zover dat al niet is) vaarwater terecht kunnen komen. In Antwerpen zit dat er dik in, ook als N-VA terug aan de macht komt. Kijk naar de nieuwe grote moskee die er in Gent komt. Homans laat begaan.

      • Beste Roger,
        Ik verwacht niets van de N-VA. Om u te overtuigen dit. Ik schrijf reeds van bij wijlen Ray van Angeltjes: als Vlaanderen de onafhankelijkheid mis loopt is dit enkel en alleen de verantwoordelijkheid van N-VA. Of nog eentje: N-VA is een ordinaire doordeweekse Belgische regimepartij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *