Opzij ! Opzij! Opzij!

Wij moeten ons aanpassen aan de door Merkel geïmporteerde culturen. Niet enkel aan couscous, besnijdenissen, polygamie of het straffen van vrouwen. Ook aan dit!
Een bruiloft in het midden van Duitsland zoals wij die ook steeds vaker kennen: de voorste passagier trekt een wapen en vuurt meerdere keren uit de auto. Daarenboven is er ook het gevaarlijke rijgedrag, het overtreden van vele verkeersregels, de agressiviteit t.a.v de autochtonen.
Alhoewel klacht werd ingediend, zal er uiteindelijk niets gebeuren. De wind gaat snel liggen, en de politie teruggefloten of te laf om ons te verdedigen.
We zijn zelfs niet meer in staat om 200 personen bijeen te krijgen in verzet tegen de bouw van een megamoskee in Gent , die de Turkse dictator en achterlijke moslims steeds meer macht en invloed geven op ons leven.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Opzij ! Opzij! Opzij! — 4 reacties

 1. De vraag is simpel, eenvoudig, en goed verstaanbaar: Wàt kunnen wij, simpele burgers, eraan veranderen ??? Géén kneit, want in het stemhokje kan men maar één stem uitbrengen… iets “ànders” doen is zich in de illegaliteit begeven. 🙁

  • Beste Fikken,
   Met een knipoog naar de “ongeregeldheden” bij de verkiezingen in Oostenrijk, vraag ik mij al jaren af: hoeveel ongeregeldheden zouden er in het apenland al plaats gevonden hebben om de kiesuitslag te beïnvloeden? Vooral in Vlaanderen dan.

 2. Beste a. griffon,
  Ik plaatste het vandaag reeds op een gelijkgezinde blog: het is niet meer 5 voor 12 maar 10 na 12. De rotzooi die door regerende en linkse politici veroorzaakt werd moet dringend opgekuist worden. Laat ons in 2018 reeds een voorsmaakje geven van wat het in 2019 zou moeten worden bij de federale verkiezingen.

  • Het gebeurt niet alleen door linkse rotzooi;maar ook door zogezegde rechtse rotzooi als de CVP,de VLD en de NBA.Daarom zeg ik altijd dat de enige manier om het te doen veranderen is voor het Vlaams Belang te stemmen en met hun op straat te komen,maar ja dat klootjes volk vindt dit te moeilijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *