Ayaan Hirsi Ali, Dawa

De uitdaging van Dawa = islamitische bekeringsdrang:

Interessant essay van Ayaan Hirsi Ali, maar deze keer kunnen we in geen enkel geval akkoord gaan met alles wat ze schrijft:

Ik beweer dat het Amerikaanse publiek dringend moet worden opgeleid over zowel de ideologie van de politieke islam als de organisatie infrastructuur genaamd dawa, die islamisten gebruiken om te inspireren, te indoctrineren, rekruteren, financieren en mobiliseren van de moslims die ze winnen voor hun zaak.

Akkoord, maar dan schrijft ze een eerste grote leugen.

Het heeft geen zin om te ontkennen dat deze ideologie zijn basis heeft in Islamitische doctrine.

Dit had moeten luiden “Het heeft geen zin om te ontkennen dat de islamitische doctrine een politieke ideologie is.” Zoals prof. dr. Bill Warner van het Centrum voor de Studie van de Politieke Islam (CSPI) op mathematische en wetenschappelijke wijze onomstootbaar aantoonde, is islam voor meer als 90 procent een politieke ideologie en geen godsdienst.

En dan ontspoort Ayaan nog verder en verkondigt gewoon een mening die niet op feiten gebaseerd is en ook geen enkele wetenschappelijke toetsing kan verdragen:

Echter, “Islam”, “Islamisme”, en “Moslims” zijn verschillende concepten. Niet alle moslims zijn islamisten, laat staan gewelddadig, hoewel alle islamisten -inclusief degenen die gebruiken geweld – zijn moslims. Ik geloof dat de religie van de islam zelf is inderdaad in staat tot reformatie, al is het maar om er meer van te onderscheiden duidelijk vanuit de politieke ideologie van het islamisme.

Dit is in feite islamofiele prietpraat. Het onderscheid tussen islam en islamisme is een fictie. Alle moslims zijn in feite Mohammedanen, volgelingen van Mohammed. Net zoals alle christenen volgelingen zijn van Jezus Christus en alle boeddhisten volgelingen zijn van Boeddha. Dat het moslimbroederschap 90 jaar geleden de exacte definitie van Mohammedanen veranderde in moslims verandert daar niets aan. De term moslim is bedrieglijk en een grote leugen.

Moslims zijn immers geen volgelingen van  Sahih Moslim, de auteur van de tweede grootste verzameling overleveringen over wat Mohammed tijdens zijn leven allemaal gedaan en gezegd had, maar zijn volgelingen van Mohammed!

Mohammedanen zijn overigens ook geen volgelingen van de ene almachtige god Allah, want Allah heeft geen volgelingen. Allah heeft alleen maar slaven. En Mohammed, de laatste der profeten was een slaaf van Allah. Jawel! En de openbaringen van Allah verklaren wel 12 keer in de heilige koran dat alle volgelingen van Mohammed hem als voorbeeld en ultiem rolmodel moeten navolgen!

De biografie van Mohammed die, in tegenstelling tot de Koran wel chronologisch gerangschikt is geeft ons een exact beeld van wat het zegel der profeten allemaal uitspookte! Die biografie beslaat 26% van alle woorden van de islamitische doctrine. De Koran slechts 14 % en de Ahadith (overleveringen) van de volgens de islamitische clerus “gezaghebbende” (sahih) auteurs 60 % van de islamitische doctrine. Die overleveringen zijn weliswaar niet chronologisch gerangschikt maar geven wel een gedetailleerd en zeer uitgebreid beeld van de afschuwelijke misdadiger die Mohammed was.

Het essay van Hirsi Ali is niet onverdienstelijk vanwege het feit dat ze de islamitische veroveringsstrategie beschrijft. Maar ze koestert nog de fictie en de illusie dat de islam van binnenuit zou kunnen hervormd worden. (in staat is tot reformatie) Niet dat die illusie onverdienstelijk zou zijn, want ook een illusie kan gebruikt worden als tactisch wapen tegen een moordzuchtige en imperialistische ideologie.

Waarschuwen tegen de verschillende tactieken van DAWA is dus ook verdienstelijk.

Challenge of Dawa, Ayaan Hirsi Ali  Boek in het Engels. Permanent in boekenkastje.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Ayaan Hirsi Ali, Dawa — 2 reacties

  1. Alles maar dan ook alles wat stinkt naar die smeerlapperij islam gaat regelrecht de container in en…. met verziekte creaturen lees ‘islamieten’ spreek ik nooit.
    Die zwijnerij hoort niet en nooit thuis in onze westerse ‘seculiere’ samenleving. Iedereen die onze normen & waarden en de seculiere wetten respecteert is hier welkom op voorwaarde dat hij/zij bijdragen leveren aan onze sociale instellingen en niet enkel liggen te parasiteren.

    • We hebben ze niet nodig en ze kosten ons een fortuin, geld dat we veel beter kunnen investeren voor het eigen volk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *