Natuurlijk niet op onze TV

Iedereen kent wel het roeptoeterende linkse journaille dat met opgeheven vingertje en met opengesperde ogen, zich bewust van de wereldschokkende vraag die ze voor het oog en de camera’s van de wereld gaan stellen. Een vraag waarop ze enkele dagen in hun kamertje of onderweg hebben gebroed en hard gerepeteerd. De vraag die hen plotsklaps wereldberoemd zou maken en alle deuren in de journalistiek openen.

En dan …, dan breekt het, als in hoop en gedachte, grote moment aan dat ze de president van de Verenigde Staten, tijdens zijn buitenlandse missie, een vraag mag stellen tijdens de persconferentie.

Zie en hoor hier wat volgde….
Hou de zak met chips maar klaar, en een zakdoek voor de tranen.
Even dacht ze te kunnen zweven. Nu komt ze nooit meer van grond.

Dit seutje is geen match voor Trump. Als ze wilt worstelen met een man als hij, dan moet ze van modder eten houden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Natuurlijk niet op onze TV — 4 reacties

  1. Ze (VRT en alle andere zenders)tonen enkel en alleen het gene waar ze voor zijn. Waar ze tegen zijn tonen ze zo weinig mogelijk en als ze het tonen verdraaien ze nog de werkelijkheid.

  2. Na de kleine oorlog in Brussel met Marokkanen zagen we ook niet het fragment waarop president Trump Brussel een Hellhole noemt. Ja, objectief en neutraal Vlaams televisieland op zijn “best”.

  3. De niet objectieve, niet neutrale, vooringenomen linkse rakkers van alle Vlaamse zenders zouden dit met het schuim op hun bek aankondigen. Of topic (ineens op Twitter gezwierd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *