Politieke en financiële liquidatie van het Front National. En de politiek, justitie en de pers zwijgen hier in alle talen

Breaking en alarmerend!!
Natuurlijk nergens te vinden op of in de belgische media.

Te veel om te vertalen, maar ik hoop toch dat u in staat zult zijn deze zeer belangrijke persconferentie in het Frans te volgen.
Luister en huiver !
De bank Société Générale die al jaren de vaste bank is van het Front National heeft zonder redenen of verklaring de rekeningen van de partij opgezegd. Een lokale bank, schrapte ook hun rekeningen, maar moest die na interventie van de France Nationale Bank terug openen, evenwel zonder toegang tot de verschillende transactiewijzen als cheques of betalingen met Carte Blue. Maar bovendien werd Marine Le Pen haar persoonlijke rekening bij haar persoonlijke bank opgezegd.
Als een bank partijen en mensen met een andere politieke mening dan de hunne kan boycotten, kan weigeren, dan maken ze misbruik van hun macht. Te veel om te vertalen, maar ik hoop toch dat u in staat zult zijn deze zeer belangrijke persconferentie in het Frans te volgen.

Het mag ons niet verbazen dat deze actie werd aangestuurd vanuit Europa en vanuit de partijpolitieke tegenstanders, zelfs door president Macron die uit deze bankenwereld komt en beslist meer wist/weet.

Wie is na deze fascistische daad de volgende partij en politicus die aan de beurt is? Vlaams Belang? De PVV? AfD? De Winter ? Wilders?

Zelfs met de meest vijandelijke terroristische organisatie en hun aanhangers is men niet zo ver durven te gaan, en de vele teruggekeerde oorlogsmisdadigers krijgen terug hun uitkering, op hun bankrekening gestort uiteraard, om het even of ze al in de cel zitten met een flutstraf, of vrij rondlopen.

Ze gaven het voorbeeld. Ze moeten nu niet komen klagen als bij een wissel van de politieke macht de rechtse partijen hetzelfde doen met hun tegenstanders. Maar dat zal natuurlijk op een ander onthaal kunnen rekenen. Dat zou fascistisch, nazistisch, enz zijn.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Politieke en financiële liquidatie van het Front National. En de politiek, justitie en de pers zwijgen hier in alle talen — 2 reacties

  1. Zoals Roger terecht schrijft is alles toegelaten tegen Vlaams Blok/Belang, FN, PVV, FPÖ enz.. Niemand die iets of wat invloed heeft reageert er niet op (uit zelfbehoud). Als men tegenwoordig BDW of N-VA op de korrel neemt spreekt de partij onmiddellijk over N-VA of BDW bashen. Dit terwijl N-VA mee het cordon in stand blijft houden. Vooral Jambon is er grote voorstander van. We zullen maar zwijgen over wat het Vlaams Blok/Belang over zich heen kreeg en krijgt. En zoals ook Roger terecht schrijft “kom niet aan een moslim” is meer dan juist, want hoe zat het ook alweer met aboe chacha??? De Standaard, Bezige Bij, en co ???

  2. Tegen echte rechtse partijen zoals FN, Vlaams Belang,PVV en nog enkele anderen mag men alles doen om hun tegen te werken.Maar doe niets tegen een moslim of gans de wereld reageert tegen u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *