Totalitaire islam

Luister naar deze wetenschapper!

Nu de publicatie van de Nederlandse vertaling van “Factual Persuasion”, een werk van de Amerikaanse mathematicus en professor Fysica Dr. Bill Warner nakend is, plaatsen we graag de vertaling in het Nederlands van een ander boek van hem als 31° in het boekenkastje van Nageltjes.

Het betreft de “Sira” of de biografie van de stichter van de islam: Mohammed. Die biografie is goed voor 26 procent van alle woorden van de islamitische doctrine. Eens je ook “feitelijk overtuigen” gelezen zal hebben kan je met de combinatie van deze twee boekjes, elke supporter, medestander of verontschuldiger van de islam gemakkelijk aan het twijfelen brengen over zijn of haar eigen gelijk of zelfs, als hij of zij intellectueel eerlijk is, zelfs overtuigen van zijn of haar ongelijk.

Het hoeft geen betoog dat een dialoog, gesprek of discussie met een islamiet (aka mohammedaan of moslim) totaal nutteloos is, vanwege het goddelijk bevel van de maangod Allah om alle niet mohammedanen te beliegen en te bedriegen (taqiyya voor de sjiieten, murana voor de soennieten) als het de verspreiding van de islam te goede komt.

En ook vanwege de goddelijke openbaring van de “almachtige” maangod Allah die openbaarde dat een vorige openbaring van hem altijd overtroffen wordt door zijn navolgende openbaringen. Het principe van abrogatie of afschaffing van eerder gedane openbaringen.

Allah heeft op die manier altijd gelijk begrijpt U? Een missertje, een flagrante tegenspraak: geen probleem! Het vorige orakel van de almachtige maangod Allah blijft wel bestaan maar heeft geen gezag meer want wordt vervangen door een nieuwere openbaring die superieur is en de vorige tegenspreekt. Zo is het geopenbaard in de “heilige” koran!

En met de volgelingen van zo een profeet zitten onze beroepspolitiekers thé te slurpen en iftar-maaltijden te nuttigen!!

Polen heeft groot gelijk geen totalitaire ideologie te dulden op haar territorium nota bene!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Totalitaire islam — 8 reacties

 1. Vele mooie woorden maar het laffe Vlaamse volk reageert niet, als er een betoging is dan staan we daar met een paar honderden sukkelaars. We zouden daar met duizenden moeten staan en dan alleen kan het veranderen.

 2. Zolang de eigen bevolking liever naar voetbal of familie of thuis kijkt i.p.v. zich in te zetten voor de veiligheid en leefbaarheid van eigen samenleving, kinderen en kleinkinderen zal het bergafwaarts blijven lopen.
  Wij moeten eerst de misdadigers “door niemand verkozen” die bezig zijn Europa te vernietigen uitschakelen en opsluiten voor de rest van hun smerig leven, ze liggen soms in die grote slaapzaal EU genaamd in Brussel dus dat oppakken moet niet zo moeilijk zijn…
  Wij moeten onze seculiere beschaving redden en lafaards, geweldplegers en verraders uitschakelen door het recht in eigen handen te nemen wat in een beschaafd land omschreven wordt als Democratie. Elke bullshit (lees: religie) moet eerst gecontroleerd worden of het niet in strijd is met onze seculiere wetten, seculiere normen & waarden, zo ja dan die handel dadelijk totaal verbod opleggen, uiteraard dadelijk stoppen met die creaturen te betalen met belastinggeld.
  Wij zijn met ± 508 miljoen Europeanen, wij gaan ons toch niet laten terroriseren door een handvol verraders van eigen beschaving en gewelddadig geïmporteerd tuig?
  Nu grenzen potdicht en alles wat hier reeds rondloopt en geen bijdrage levert qua welvaart, veiligheid, leefbaarheid en sociale bijdragen moet eruit, dat ziekelijk parasitisme MOET STOPPEN.

 3. Veel respect voor de Polen en Hongaren. Hadden wij hier ook maar dergelijke regerende politici.

  • Maar dat hebben wij niet, maar mocht iedereen voor het Vlaams Belang stemmen, dan hadden wij dat ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *