Tips en raadgevingen

Raadgevingen en tips voor onze meisjes en vrouwen voor 2018! In de derde persoon uiteraard.

Als ze goed de raadgevingen van de imam opvolgen mogen ze later een niqab dragen, de hele dag in de keuken blijven zitten, mogen ze drie passen achter hun man lopen, hoeven ze nooit meer met de auto te rijden of naar Bach te luisteren (allah en de profeet beware ze).
Ze krijgen dan later het voorrecht om nooit meer zoals nu tussen de mannen op het bidmatje in de moskee te moeten liggen.

Uiteindelijk….
Zo zullen ze eindelijk de man van hun dromen toegewezen krijgen, die hen regelmatig een half of een heel pakje slaag zal geven, die hen liefst elk jaar zal bezwangeren, en waarover ze niet zullen mogen klagen.

Niet eens voor wat ze gedaan hebben maar voor de slechte dingen die ze gaan doen of denken.
Omdat religieuze rechten en plichten nu eenmaal boven vrouwen- en mensenrechten staan, en de sharia boven de reguliere rechtspraak.

Oh ja, en voor sommige meisjes zal ook een besnijdenis nodig zijn opdat ze niet hitsig zouden zijn en mannen verkrachten of hen daartoe verleiden. Want op verkracht worden of aanleiding daartoe geven staat er, gelukkig maar, voor vrouwen de strenge kapitale straf. Besnijdenis is dus een positieve, preventieve vrouwvriendelijke ingreep.

Pas zo zullen ze na dit hemelse leven op aarde het eeuwige gelukkige leven in de hemel kennen. En indien ze als maagd sterven, dan krijgen ze bovendien een lieve terrorist om hen te verkrachten.

Zeg nu zelf, er is toch geen mooiere toekomst ?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Tips en raadgevingen — 2 reacties

  1. Vandaag was ik met mijn broer naar de kerk gegaan omdat mijn overleden vader 15/12/2017 (op zijn 83ste verjaardag) herdacht werd tijdens de eucharistie viering. Zelf ben ik al lang geen praktiserend katholiek meer. Ik heb mij 1 uur grondig ingespannen om de teksten van de priester te beluisteren. Het was een en al “liefde, vrede, begrip, anderen in ons hart sluiten…” Bij buitenkomst stelde mijn broer, en vooral ik maar 1 ding vast: het is niet moeilijk dat islamieten ons watjes vinden, de katholieke kerk laat ons in de strijd tegen de islamisering grondig in de steek.

    • Inderdaad, ook ik ga al lang niet meer naar de kerk.Maar ik voel me wel een christen.Toen ik deze week toch eens ging was de omhaling bestemd voor de vluchtelingen, ik gaf niets en bij het buitengaan kregen we allemaal een snoepje, ik zei tegen deze man dat ik het schandalig vond dat men geen omhaling deed voor het eigen volk, maar zijn antwoord was, er wordt al zoveel gedaan voor blanke mensen en niets voor die Syrische vluchtelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *