Een lesje ‘Darwin’

Diegenen die de beelden hebben gezien van de agenten die in elkaar werden geslagen in de buurt van Parijs, hebben kunnen opmerken dat het weeral niet om echte Fransen ging. Hun kleur, taal en gedrag verraad hen. Het is het soort dat met honderden bootjes vanuit Afrika en Klein Azië de overtocht maakte. Zoals die in het bootje vanuit Algerije op 23/12 onderweg, of zoals diegene die al met vliegtuigen worden binnengevlogen door de overheden.
Voor de naïeve of misdadige imbecielen zijn het allemaal mensen in nood, kansarme sukkels. En alles is onze fout.
Voor de wakkere burger zijn het de naar hier gehaalde terroristen. Sommigen zijn de soldaten van de Islam, sommigen sub-Sahara criminelen die eerder al van hun thuislanden (zoals Soedan 😆 ) een negorij maakten waar wreedheid, geweld, verkrachting, terreur en diefstal ook tot religie werden gecultiveerd.

Zij zijn met velen, ze kennen onze zwakheden, ze zijn lenig, getraind, en hebben een doel: ons bezetten en verdringen. Eerst uit de steden, en dan uit het platteland. Hoogstens mogen wij daar later voor hen het voedsel kweken als slaven.
En als wij ons niet snel echt verweren, als wij ons niet snel aanpassen, dan verdwijnen wij. Zo weten we al sinds Darwin.
Macron is een pedante, grootsprakerige, megalomane, pompeuze, status nastrevende kwast. Aan wat zorgvuldig afgewogen stoer aandoende uitspraken alleen gaan de Fransen niets hebben.

Hadden ze maar voor Le Pen gekozen.
Maar wellicht is het kalf al verdronken. Hopelijk staat voor lui als Macron de guillotine nog steeds geolied klaar.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een lesje ‘Darwin’ — 3 reacties

  1. Het ergste is … Onze jongeren/kinderen zitten er mee op school … worden er door gepest ..uitgesloten .. vernederd en gediscrimineerd , blootgesteld aan ziekten en parasieten die wij dachten tot het verleden te horen , dit alles onder het welwillend oog van de hele onderwijskliek.Diegenen die niet eens meer durven ONZE geschiedenis en onze waarden te verdedigen tegenover die enkele muzzels in de klas ! ergerlijk en ik hoop dat ze de boemerang vol in hun smoel terugkrijgen !

  2. De mohammedaanse invasie is niet langer een Trojaans paard. De mohammedaanse smeerlappen zijn daar al lang uit gekropen en beginnen inmiddels ongestoord aan de ondergang van onze beschaving te knagen! Voor al onze politiekers hip hip hoera!

    • Ik zou zeggen voor de meeste politiekers hip hip hoera.Deze van het Vlaams Belang doen daar niet aan mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *