Zo gaat het goed, zo gaat het beter. Alweer een kilometer.

Omdat ze niet meer binnen raken via de Balkanroute bvb, worden de kansenparels binnengevlogen. Met wat geluk vinden ze dank zij expliciet seksisme en hun langere lijmstok een seut die zich door hen laat bezwangeren. In een Berlijns park, net als in het Maximiliaanpark hier in Brussel, lopen er beslist meerdere vaginamutsen-seuten rond die zo al meermaals aan hun trekken konden komen. Via hen is een verblijfsvergunning in kortere tijd te regelen, want ze kennen de weg als ervaringsdeskundigen.
De besmettelijke ziektes die ze meebrengen zijn geen fabeltje. Waarom zou anders het veiligheidspersoneel allemaal worden uitgerust met mondmaskers en handschoenen?
Wat gaan we er aan doen ??

Beeld – Merkel laat de volgende verkrachters van uw dochter invliegen

Beeld – Merkel laat de volgende verkrachters van uw dochter invliegen

Allemaal vrouwen en kinderen en zielige klimaatminderjarigen.

De invasiebegeleiders dragen, zeer verstandig, beschermende maskers om niet besmet te worden door deze apothekers, laboratoriumassistenten en neurochirurgen. Na landing worden deze dragers van in Europa reeds lang uitgeroeide ziektes op de bevolking losgelaten om de inheemsen aus zu radieren.

Die endlösung voor het blanke ras ist da.

Sommige deugdrammers interesseert dat niet, want: “Huidskleur is letterlijk het meest oppervlakkige argument van het maatschappelijke debat, and no good has ever come of it.”


Zelfs Francken is geen oplossing zo blijkt uit officiële cijfers van de aantallen. Dan nog geen rekening gehouden met de illegalen. Men heeft er geen flauw benul van hoeveel het er zijn, waar ze zich allemaal bevinden. Waar ze van leven dat zult u toch wel kunnen vermoeden, hoop ik?

‘Het beleid van de regering van Francken : op 30 november van dit jaar al meer asielaanvragen (18.088) dan in heel 2016 (18.710). In heel 2017 mogen meer dan 12.679 asielzoekers hier blijven als vluchteling (meer dan 9.989) of subsidiair beschermde (meer dan 2.690). Daar komt later dan nog eens de gezinshereniging bij. Die Soedanezen van Theo : een detail in vergelijking daarmee. Linksen zouden Francken in feite moeten feliciteren…’

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Zo gaat het goed, zo gaat het beter. Alweer een kilometer. — 6 reacties

 1. Als ze nu eens iedere Vlaming die een illegale aangeeft een dankbaarheidspremie van 500 euro zouden geven dan zijn er binnen één maand geen illegalen meer op Vlaams grondgebied, dat geeft zelfs een win-win situatie nl. minder geweld, minder overlast en minder onkosten.
  Hallo Francken waar wacht je op???

 2. Letterlijk citaat van Wim Van Osselaer gemeenteraadslid Vlaams Belang Antwerpen “Indien er echt een immigratiebeleid zou gevoerd worden zou ik tekenen, nu niet.” Dit met betrekking tot de steuncampagne voor Francken. Daar is alles mee gezegd en daar sluit ik me graag bij aan.

 3. Als jullie een ‘like’ knopje bij jullie ‘social-buttons’ zouden hebben staan kon ik laten weten dat ik het stukje ‘like’. 😉

  De beste wensen aan mijn Vlaamsche buren vanuit Islamsterdam !

  • Beste Fubar. De sympathie is wederzijds. Je staat reeds heel lang bij de favorieten van Nageltjes.

   De like-unlike-buttons schafte ik al snel af omdat fanatieke tegenstanders massaal en systematisch op unlike drukten. De islamofiele lafaards durfden op geen andere manier te reageren omdat anders hun IP en mailadres zou bekend worden. Een permaban zou dan hun lot wezen want respect behoort hier tot de huisregels.

   Veel geluk en sterkte voor het verzet in Islamsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *