Trump Bashing

40 professionele marketeers zorgen ervoor dat er elke dag iets negatiefs over Trump in de publiciteit wordt gebracht, heb ik begrepen.
Ze doen niets anders dan dat.
Het hoeft niet waar te zijn, als het maar negatief is.
De ene helft van de wereld trapt er in en de andere helft steunt hem daardoor steeds fanatieker.
Ik behoor tot die laatste groep.
Steeds fanatieker dus.

foto van Stradi Song.
N.v.d.r.:
De vele media-hoernalisten gesponsord door een meute onbekwame en misdadige politici slagen er niet in deze man klein te krijgen. Van de vruchteloze pogingen hem te vernederen en te ridiculiseren trekt hij zich niets aan. De laster aan zijn adres zou wel eens als een boemerang kunnen terug komen op de misdadige smeerlappen die lasterpraatjes over hem de wereld insturen.

Hij is nog maar één jaar aan de macht. Het staat zo goed als vast dat er nog 7 jaren bijkomen. Tijd genoeg om met al het crapuul dat hem belastert af te rekenen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Trump Bashing — 3 reacties

  1. Het was hoog tijd, Obama en de Clintons waren bezig aan de uitverkoop van hun land aan de arabieren … ik durf te hopen dat D.Trump dit volhoud en een einde maakt aan die nachtmerrie …. stel je voor dat ze daar de macht in handen kregen ..

  2. Om nog maar te zwijgen over de linkse miljonairs “sterren” van Hollywood, en uit het muziekwereldje die hun duit in het zakje doen. Op enkele uitzonderingen na zoals onlangs Bruce Willis die zijn steun nog uitsprak voor president Trump. Willis zal wellicht “iets minder” aanbiedingen krijgen om in een topfilm nog aan bod te komen, maar hij heeft tenminste het lef om tegen zijn poco collega’s in te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *