Stasi-toestanden

Voor de tweede keer in een paar dagen tijd werden posts op mijn Facebooktijdslijn  ‘Antoine Griffon’ verwijderd samen met een bijhorende filmpje dat jongeren toont die in rubberbootjes onderweg zijn om Europa te komen bezetten. Er aan gekoppeld een Facebook-ban van 30 dagen.
Ik wordt duidelijk anoniem gevolgd, gepest, systematisch gescreend en geïntimideerd.
Wist ik maar welke ratten er zich onder ons bevinden.
Daarom plaatste ik het betreffende stuk en de video in de website van Nageltjes en de persoonlijke blog , en vinden via andere Facebook de links er naartoe op zijn status , maar ook op de hunne. 
Het betreffende filmpje werd geüpload naar Youtube, om het mogelijk te maken voor anderen om het te linken, het vandaar te downloaden en te verspreiden.

Antoine Griffon besloot om meer actief te zijn op het sociale medium VK, dat niet door de Europese gangsters wordt gecontroleerd want opereren vanuit Rusland.  VK kent nog niet alle toeters en bellen die Facebook heeft, maar dat is een kwestie van tijd.
Ja, extreme Stasi-toestanden nopen om extremere en moeilijkere wegen. Het alternatief zou zijn dat we zouden opgeven.
Het is duidelijk, er is een oorlog aan de gang, en die is tegen ons gericht. En we weten wie de Stasi zijn die ooit op het schavot zullen staan, en in de genocidegeschiedenis die wij nu zien vorm krijgen.
 
Verdedig uw land en uw leven ! Ze zijn enig !
image_pdfimage_print
Share

Reacties

Stasi-toestanden — 5 reacties

  1. Beste Jean,
    Nee, me mogen niet wegblijven van Facebook, van geen enkel medium trouwens, of dat nu oud of nieuw is. Dat zouden ze wel graag willen natuurlijk. In tegendeel zijn ik en vele anderen met de dag actiever en meer aanwezig, tot hun grote ergernis. Ondertussen met zovelen actief dat de oude klassieke media in snel tempo terrein verliezen , en daarmee hun greep op de opinie van de burger. In plaats van me te laten verdrijven, steek ik nog een tandje bij. Griffon is even weg, maar niet echt helemaal. De kennen immers de trukken van het internet en de Facebook-foor als de beste om ons niet te laten muilkorven. In tegendeel tot wat je schreef: Je moet zelf actief worden op Facebook, dan zijn we weer met een man meer. 😀

  2. Beste Griffon, ik heb maar één oproep; “Blijf weg bij facebook”, ik lees uw artikels steeds met veel interesse maar op Facebook zult je mij NOOIT tegenkomen.
    Als er één app is die je privacy met tonnen zout neemt is het toch wel Facebook.

  3. Ik heb er ook een opgelopen op HLN . Echter kan men veel nieuwe alter ego’s maken aan de hand van nieuwe e-mail adressen en terug op HLN forum actief zijn. Wat is je twitternaam, en zijn we al gelinkt daar?

  4. Zoals reeds eerder gemeld in mijn reactie op ” Vlamingen hebben niets te verwachten van Francken, behalve meer slaag”. Ik kreeg enkele jaren geleden een permaban op HLN.be. Op Twitter heb ik dagelijks volgers die hun account geblokkeerd wordt wegen het verrichten van “verdachte handelingen”. De afgelopen maanden spreek ik van +/- een 70 tal. Big brother loert overal mee. Toch heb ik dit bericht op Twitter gezwierd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *