Asielzoekers of een nest illegalen ?

In alle kranten en op VTM, was een van de slachtoffer van de gasontploffing (?) op de paardenmarkt in Antwerpen eerst een illegale Afghaan. Vandaag las en hoorde ik overal, en eerst op de VRT dat het een Afghaanse asielzoeker zou zijn. Na verandering stond er:
” Het gaat om een 39-jarige Belgische bewoner en een 26-jarige Afghaanse asielzoeker. Eerder op de avond meldde het Antwerpse parket dat de Afghaan illegaal in ons land verbleef, maar dat klopt dus niet.”

Jaja, dat zal wel
Wel een groot verschil. Ze begrepen natuurlijk even later dat ze dit massaal moesten rechtzetten. En ja hoor alle artikels werden prompt massaal aangepast, andere dan weer verwijderd.

Wie weet hoeveel zaten er zo binnen die niet of amper gewond waren en waarover men geen details vrijgeeft?
Wie wil er ons wat wijsmaken, of ons niet alarmeren?
Met hoeveel zijn ze diegenen die in dit land onwettelijk zijn, geholpen door andere criminelen die grof geld verdienen met de verhuur van matrassen, smokkelen, zwartwerk, prostitutie, drughandel, inbraak en diefstal? Een gigantische criminele bende is het. Met honderdduizenden zijn ze inmiddels.

De maffia doet zich voor als hulpverleners zoals de wolf in schapenvacht. Diegenen die dit aanklagen worden gebeten en verbannen. Wie zijn hun politieke handlangers? Niet zo non- profit en onschuldig, me dunkt.
De huisbaas Hamdi Chalghmi, die ‘op reis’ zou zijn in Egypte ( of er eigenlijk woont misschien?), is vanwege zijn achtergrond en connecties waarschijnlijk goed geplaatst om meer te zijn dan een weldoener en een verwonderde huisbaas. Hopelijk wordt het echt onderzocht of hij een huisjesmelker is of een trafficant, en of hij zo meerdere panden exploiteert. De politie kan al beginnen met de matrassen te tellen die in het puin achterbleven.
Maar verwacht wordt dat justitie daartoe geen opdracht zal geven of krijgen. Immers, als ze niet in de stront roeren, dan stinkt het ook niet.

Oh, ik hoor het ze al zeggen dat ik lijken pik, ik geen hart heb enz…. ik alleen maar een populistisch- racistische reflex ken, geen medelijden voor de slachtoffers enz…..
En zo tracht men de vragen die bij menig mens rijzen te onderdrukken, tot er uit angst niemand nog vragen durft te stellen. Zo wordt het van rijzen rezen. En zo heeft men het graag.

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/slachtoffers-exp.. 

Slachtoffers explosie Antwerpen geïdentificeerd: Belg van 39 en Afghaan van 26

 

De dodelijke slachtoffers van de explosie aan de Paardenmarkt in Antwerpen zijn geïdentificeerd. Het gaat om een 39-jarige Belgische bewoner en een 26-jarige Afghaanse asielzoeker. Eerder op de avond meldde het Antwerpse parket dat de Afghaan illegaal in ons land verbleef, maar dat klopt dus niet.

Gisteren vond rond 21.30 uur een grote ontploffing plaats in een gebouw aan de Paardenmarkt. Dat pand is totaal verloren, de woningen links en rechts staan nog deels recht. Ook een pand aan de achterkant liep zware schade op. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en haalden verscheidene gewonden uit het puin.

https://nieuws.vtm.be/vtm-nieuws/politiek/bekijk-de-meulemeester-debat-1601

 

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *