De Gentse politieke maffia

ISBN978 90 90307 59 6

de laatste lijn “adviesbureau BFELT” werd bewust weggelaten uit de tweede afbeelding.

Reactie van Karl Drabbe Uitgever Doorbraak op de uitspraak van Paul Gheysens eerder vandaag:

‘Met verbazing las ik de aantijgingen vanuit de hoek van Ghelamco en meer bepaald Paul Gheysens m.b.t. wat hij blijkbaar noemt ‘afkoop van de persvrijheid’ – lees het niet verschijnen van het boek De illegale Ghelamco arena bij Doorbraak. Nooit ofte nimmer werd enig voorstel geformuleerd om het boek niét te publiceren. Wat in de pers verschijnt is een grove leugen.’

Veel meer woorden moeten daar niet aan vuil worden gemaakt.

N.V.D.R.: de socialistische en liberale smeerlappen uit Gent hebben geprobeerd de publicatie van dit corruptie onthullend boek te laten verbieden door de rechtbank! Hierdoor liep de publicatie ettelijke  maanden vertraging op. Op 24 november 2017 oordeelde de rechtbank in Antwerpen echter ten voordele van de persvrijheid.  Opmerkelijk is ook dat Siegfried Bracke (NVA) pas ontslag nam bij Ghelamco nàdat het vonnis gepubliceerd werd. Hiermee willen we niet beweren dat Bracke op de hoogte was van de corruptie, maar in ieder geval oefende hij zijn bevoegdheid als toezichthouder op een ronduit beschamende manier uit.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De Gentse politieke maffia — 4 reacties

  1. Maffia kun je bestrijden maar linkse huichelaars/zakkenvullers zijn levensgevaarlijk, die beroven je van achter een bureau en doen er alles aan om de dictatuur in voege te krijgen.
    Veel gevaarlijker dan maffia.

  2. Bracke is nog niet eens op de hoogte van wat er in de kamer van volksvertegenwoordigers gebeurd als hem dat goed zou uitkomen.

    • Wat kan je van een socialist als Bracke verwachten? Alles als het maar geld opbrengt. Voor een goed betaalde job verlaat hij het socialisme voor de NBA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *