Gemanipuleerde statistieken!

Hoe worden migratiegegevens gemanipuleerd? Neem België…

Screenshot_302

Het zou waarschijnlijk niet als een schok moeten komen dat statistieken kunnen – en vaak  – worden gepresenteerd en gemanipuleerd door elites. In België – en in heel West-Europa, behalve in Oostenrijk – geven zij vorm aan een informele multiculturalistische lobby, die universiteiten, NGO’s, openbare instellingen en de media domineert, om een ​​pro-migratie agenda te stimuleren.

In een relatief korte tijd is België drastisch veranderd. Zonder enig openbaar debat is het een omvangrijke migratiestaat geworden. In een periode van slechts 15 jaar heeft België een toename van één miljoen inwoners gehad – van 10,2 miljoen in 2000 tot 11,3 miljoen in 2015. Deze cijfers geven over een zeer korte periode een stijging van 10% weer.

Lees verder op >>>> 

h/t: gatestoneinstitute

h/t: Alain Destexhe,  “Wachteres” en “Henk V.”)

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Gemanipuleerde statistieken! — 5 reacties

 1. Geachte redactie,
  Off topic, het is niet meer mogelijk om jullie artikels op Twitter te zetten zonder dat je daar nog eens apart moet voor inloggen bij Twitter. Overal komt steeds meer en meer controle op wat er op internet verschijnt. Facebook heeft het voorbeeld gegeven, de rest volgt. Verzet wordt langs alle kanten gesmoord. Het is de hoogste tijd dat (bij wie dat nog niet zo is) de schelen van de ogen gaan vallen. Voor zover het al niet te laat is.

  • https://vk.com/ is zeker een alternatief Walter.

   Het gaat hier om de machtsstrijd tussen Eurabië en het nog vrije deel van de wereld, waartoe zowel Trump als Poetin behoren. Het smoelenboek is net zo fascistisch als la Belgique de papa, en twitter is zo volatiel dat het geen verwondering kan wekken dat de ‘Roverheden’ ook daar censureren en gaan hersenspoelen.

   Wie aan het roer of stuur zit beslist. Zo eenvoudig is het. Daarom zijn blogs zoals nageltjes en al de favorieten van nageltjes, een noodzaak voor het voortbestaan van de vrijheid.

   Pas als die systematisch uitgeschakeld worden is het de hoogste tijd voor Nürnberg 2.0 zonder genade.

 2. De Vlamingen en zeg maar gerust de Europeanen kiezen voor hun eigen ondergang, ik niet, ik lever strijd tot mijn laatste dag om een toekomst na te laten aan mijn/onze kinderen en kleinkinderen.
  He huidig gevaar hokt samen in Brussel in die EU aquarium, hoogdringend tijd dat we het water eruit laten lopen….

  • Ik zou eerder zeggen laat het water daar binnen lopen en dat ze verzuipen, het zou goed zijn voor de democratie en zeker voor ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *