Reacties

Trump state of the Union — 5 reacties

 1. Mochten de Vlamingen massaal Vlaams Belang stemmen zou het hier ook mogelijk worden dat ons volk bestuurd wordt door een man of vrouw die hetzelfde zou kunnen doen in Vlaanderen als Trump in Amerika.

 2. Ik heb enorme achting én respect voor President Donald Trump want hij komt op voor zijn eigen volk iets wat in die EU stal en federale komedie totaal onbestaande is.
  In Rusland hebben ze Poetin die ook opkomt voor eigen volk en daar is niets mis mee, samenwerken is heel iets anders dan “dictatuur” toepassen zoals die EU bende dagelijks toepast.
  Elke dag kijk ik of het schavot nog niet is geplaatst op de marktpleinen in Brussel, Gent, Brugge, Antwerpen om er maar 4 te noemen zodat we kunnen starten met de volkstribunaals waarna de uitspraak dadelijk toegepast kan worden, kandidaten zat.
  Europa heeft nooit zoveel schade “geïmporteerd” gekregen als de laatste 25 jaren door die EU troep en “DAT MOET STOPPEN”.
  Democratie wil zeggen: politiekers zijn onderdanig aan de burgers en niet zoals momenteel waarin een handvol dictators ± 500.000.000 Europeanen terroriseren door importeren van geweld, barbaars geweld.

 3. In het begin doet het applaus wat onwennig aan. Maar het laat wel toe de woorden die Donald Trump net ervoor uitsprak goed te begrijpen en te overwegen. Amper een jaar nadat hij president werd is het duidelijk dat hij niet minder dan een mirakel realiseerde, spijts alle laster, fake-news en demoniserende propaganda tegen hem. Bij het beluisteren van deze redevoering van Trump schoot er dikwijls een krop in mijn keel. Regeren voor het volk, waarom kan dit in Amerika maar niet bij ons in Vlaanderen? Omdat in de Verenigde Staten van Amerika er nog echte democratie bestaat en omdat wij in een dictatuur leven. Eén in België die bovendien ingekapseld ligt in een tweede dictatuur, die van de EU.

  In Amerika moest ‘Atlas’ dus niet ‘in staking’. Donald Trump was de echte John Galt die in die roman van Ayan Rand voor de wedergeboorte van de menselijke geest moest zorgen.
  Trump moest daarvoor de motor van de wereld niet stilleggen. In tegendeel hij moest alleen ongedaan maken wat de mohammedaan Obama in acht jaar met misdadig opzet bewust had gepland en laten gebeuren.

  En dames en heren, jongens en meisjes, Donald Trump slaagde daar in op een verbluffend overtuigende manier. De leugenpers en de rotte media mogen dan wel zijn prestaties verzwijgen of vervalsen, de realiteit is dat het mirakel na amper een jaar al zo goed als een feit is. Wij kunnen hier bij ons daaruit ook hoop putten. Er volgen immers nog zeven volle jaren jaren waarin de resultaten van zijn beleid onbetwistbaar waarneembaar zullen worden voor het Amerikaanse volk dat zich steeds meer bewust zal worden dat zij het ongelooflijk geluk gehad hebben om, ook als is Trump een republikein, een echte democraat als president te hebben kunnen verkiezen.

  Tijdens deze 7 jaren zouden de corrupte Vlaamse, Belgische en Europese politieke elites best vervangen worden door ondernemers zoals Trump die de grondregels van een seculiere democratische samenleving wél respecteren. .. Een nieuwe generatie politiekers die niets beloven wat ze niet kunnen of willen waarmaken en ons ook niet beliegen en bedriegen met politiek correcte laster en smaad. Dit jaar 2018 hebben wij in Vlaanderen daar reeds een gelegenheid voor. Laat ons de corrupte kaste van vandaag vervangen door mensen die ons vertrouwen wel waard zijn en geen enkele stem nog verloren laten gaan.

  • Beste Lucky9,
   Graag sluit ik me bij u aan. Dat president Trump de volgende 7 jaar in het Witte Huis blijft staat nu al zo goed als vast. Spijtig dat de MSM in Amerika en Europa dat blijft verzwijgen.

   • Wie deze avond naar het VTM-nieuws keek, kreeg een staaltje van hoe het politiek correct nieuws telkens opnieuw vervalst wordt door de Vlaamse Televisie Maatschappij. Alle aandacht werd gefocust op een welles/nietes verhaal over het vrijgeven van een waarschijnlijk totaal irrelevant FBI-rapport. Noch republikeinen noch democraten zouden er “happy” over zijn!!
    Wat heeft dit met de state of the union te maken? Niets!
    De bedoeling is duidelijk: Trump bashen en diskwalificeren met fake-news.

    Ik ben beschaamd om Vlaming te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *