Gewelddadige Migranten

Zie ook Elsevier
“Na meerdere confrontaties tussen Afghaanse en Afrikaanse migranten zijn in Calais zeker twintig gewonden gevallen. Vijf mensen raakten ernstig gewond, vier van hen zweven tussen leven en dood. Dat zeggen de lokale autoriteiten. Het vijftal werd geraakt door kogels. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb is naar Calais afgereisd. Collomb roept migranten op niet meer naar Calais te komen. (N.v.d.r.: Waar moeten ze dan naar toe EU-idioten?)

Een eerste vechtpartij barstte in de namiddag los tussen een honderdtal Eritrese migranten en een dertigtal Afghaanse, dichtbij het ziekenhuis van de stad. Daar vond een voedselbedeling plaats, zegt de prefectuur.”

….

Ze komen naar hier, met velen, en worden niet gestopt. Ze zijn bereid veel geweld te gebruiken. Ze opereren zoals ze dat gewoon zijn in de shitholes waar ze vandaan komen om ons leven en toekomst te maken. Nu hebben ze ook wapens, en wij niet.
En de overheid, justitie en politie had dit kunnen voorkomen, maar greep niet in. Ze hebben ze zelf naar hier gehaald, via zo gezegde reddingsacties. Ze hebben hun illegaliteit, hun illegaal verblijf gedoogd, en iedereen die hen daarbij hielp, en er ook rechtstreeks of onrechtstreeks geld aan verdiende, niet vervolgd of tot de orde geroepen. NGO’s, vluchtelingencentra, inburgerings- en ontvangstcentra, de advocaten, huisjesmelkers, smokkelaars, slavendrijvers enz… ontlenen er hun baan, inkomen en buit aan. Ze werden zelfs woest wanneer bleek dat hun tijdelijk baantje in gevaar kwam. Van al die nep-economie & werkgelegenheid kan voor geen Euro geëxporteerd worden.

Geen betere feiten en voorbeelden dan deze om te bewijzen dat onze wetten en rechten minder waard zijn, de overheden en de gestelde machten onze levens, onze toekomst , onze welvaart en ons welzijn bewust in gevaar brachten en brengen.
top de legale en illegale immigratie, zet alle criminelen het land uit, sta geen polygamie en religieuze waanzin toe.
Wij horen ons volk, onze wetten, onze maatschappij en onze tradities te verdedigen, en niet die van de rest van de wereld.
Zij moeten zich aanpassen, niet wij !

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Gewelddadige Migranten — 5 reacties

  1. Enkele maanden geleden reisde Filip Dewinter met een delegatie naar Calais om met eigen ogen te zien wat er aan de gang was. Dewinter deed aan al wie het wou horen zijn verhaal en voorspelde dat dit op een oorlog zou uitdraaien in Calais. En dit is nu juist het probleem, geen enkele degelijke journalist (voor zover die er nog zijn) gaf hier aandacht aan. Wel heel even Calais vermelden, maar niet wat Dewinter te zeggen had. Had men in la douce France van af dag 1 opgetreden tegen deze invasie, dan had men de indruk niet gewekt dat de “transmigranten” welkom waren in Calais. Om het heel simpel samen te vatten: eigen schuld dikken bult.

    • Maar het verzwijgen van wat het VB doet is schering en inslag. Zeker als onze Filip Dewinter het onderwerp is.In het VB hebben we veel goede volksvertegenwoordigers, maar er is er toch ene die zoveel beter is en dat is onze Filip Dewinter.

      • Beste Roger,
        Iedere mandataris presteert naar eigen inzicht en vermogen. Wie “de beste” is laat ik in het midden, ik baseer mij op de feiten. Zo laat ik mij ook leiden voor wie mijn stem krijgt en wie niet. Filip is alvast een van hen die ze krijgt. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *