Gewelddadige Migranten

Zie ook Elsevier
“Na meerdere confrontaties tussen Afghaanse en Afrikaanse migranten zijn in Calais zeker twintig gewonden gevallen. Vijf mensen raakten ernstig gewond, vier van hen zweven tussen leven en dood. Dat zeggen de lokale autoriteiten. Het vijftal werd geraakt door kogels. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb is naar Calais afgereisd. Collomb roept migranten op niet meer naar Calais te komen. (N.v.d.r.: Waar moeten ze dan naar toe EU-idioten?)

Een eerste vechtpartij barstte in de namiddag los tussen een honderdtal Eritrese migranten en een dertigtal Afghaanse, dichtbij het ziekenhuis van de stad. Daar vond een voedselbedeling plaats, zegt de prefectuur.”

….

Ze komen naar hier, met velen, en worden niet gestopt. Ze zijn bereid veel geweld te gebruiken. Ze opereren zoals ze dat gewoon zijn in de shitholes waar ze vandaan komen om ons leven en toekomst te maken. Nu hebben ze ook wapens, en wij niet.
En de overheid, justitie en politie had dit kunnen voorkomen, maar greep niet in. Ze hebben ze zelf naar hier gehaald, via zo gezegde reddingsacties. Ze hebben hun illegaliteit, hun illegaal verblijf gedoogd, en iedereen die hen daarbij hielp, en er ook rechtstreeks of onrechtstreeks geld aan verdiende, niet vervolgd of tot de orde geroepen. NGO’s, vluchtelingencentra, inburgerings- en ontvangstcentra, de advocaten, huisjesmelkers, smokkelaars, slavendrijvers enz… ontlenen er hun baan, inkomen en buit aan. Ze werden zelfs woest wanneer bleek dat hun tijdelijk baantje in gevaar kwam. Van al die nep-economie & werkgelegenheid kan voor geen Euro geëxporteerd worden.

Geen betere feiten en voorbeelden dan deze om te bewijzen dat onze wetten en rechten minder waard zijn, de overheden en de gestelde machten onze levens, onze toekomst , onze welvaart en ons welzijn bewust in gevaar brachten en brengen.
top de legale en illegale immigratie, zet alle criminelen het land uit, sta geen polygamie en religieuze waanzin toe.
Wij horen ons volk, onze wetten, onze maatschappij en onze tradities te verdedigen, en niet die van de rest van de wereld.
Zij moeten zich aanpassen, niet wij !