De alien-storm die niet voorbij zal gaan.

Leipzig, Duitsland 1/2/2018
Oorlogje met gewapende Syriërs. Verschillende gewonden, aanzienlijke schade. De bevolking is geschokt. De prijs van goedmenselijke naïviteit die tot misdaad tegen het eigen volk leidt, en die uiteindelijk ook naar ons en andere Europese landen uitstraalt is hoog. De Duitsers kregen vaak genoeg waarschuwingen. Ze zagen en ervoeren wat er gebeurde. Ze moeten later niet komen met het excuus: “Wir haben es nicht gewusst.”
Er werden verschillende personen aangehouden, maar (zoals hier) ook terug vrij gelaten.
En wie draait op voor de schade??? Juist !!
Terwijl het nieuws hier volgestouwd wordt met faits divers, rond Bo, Trumpbashen, zielige migranten, en de zoveelste hype rond een flutshow van een ideologisch gelijkgestemde BV, wordt nagelaten te berichten wat de bevolking meer treft en bedreigt.
Nieuws dat ons echt aangaat, en dat moet waarschuwen voor de toenemende dreiging die veel erger is dan de de recente storm.
Immers, in tegenstelling tot die storm, is dit gevaar chronisch, en is het gevaar niet voorbij na het opruimen van het puin en het invullen van de schadeformulieren voor de verzekering.
Mensen, open jullie ogen, eer de overheid en de media ze sluiten, en laten jullie zich niet sussen met wat stoere of tsjeverige praat !

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De alien-storm die niet voorbij zal gaan. — 8 reacties

 1. De VTM is een beetje blind aan het worden, of mogelijks hebben ze Altzeimmer.Ze zien in elk geval al lang de werkelijkheid niet meer.

  • Beste Roger,
   VTM is al jaaaaaren ziek in het zelfde bedje als de staatszender VRT (sorry 0000). Enige kans op verbetering zie ik niet.

 2. Uit het Nieuwsblad:
  Kortrijk –

  De 25-jarige N. V. ligt in het ziekenhuis na een uit de hand gelopen discussie zondagochtend in Kortrijk. De jongeman werd zes keer in de rug gestoken nadat hij tussenbeide kwam in een discussie tussen zijn vrienden en een groepje allochtonen, getuigt zijn vader.

  “Mijn zoon was zondagochtend met wat vrienden in de buurt van het station”, getuigt de vader. “Er ontstond een discussie met een groepje allochtonen. Mijn zoon had er in eerste instantie niets mee te maken, maar zag de agressie naar zijn vrienden toe. En dan liep het uit de hand. Een van die anderen had een mes bij. Hij stak er mijn zoon en zijn twee vrienden mee.”

  De jongeman werd zes keer in de rug gestoken. “Met hem komt in principe alles goed, ondanks een messteek van zeven centimeter”, zegt zijn vader. “Zijn vriend kreeg een messteek in het been en de andere vriend ligt nog op intensieve afdeling en moet meer dan waarschijnlijk geopereerd worden. Er stond een buitenwipper voor de zaak maar die kwam niet tussenbeide. Mijn zoon deed dat wel om zijn vrienden te helpen. Hij had dat beter niet gedaan, zegt hij nu, maar dan laat je je vrienden in de steek.”
  Advertentie

  De Kortrijkse politie neemt de zaak ernstig. “Geweld met en door vreemdelingen wordt erger en erger in Kortrijk”, besluit de vader van N. “Een week geleden is een moeder in het gezicht geslagen door een bende vreemdelingen die al maanden jongeren lastigvallen.”

 3. Leipzig is ver van ons bed. KORTRIJK niet. Daar werden drie Vlamingen zaterdagavond ernstig gewond door allochtonen met messteken. Zie artikel in het nieuwsblad. Een andere kreeg zeven messteken in de rug maar kon zijn verhaal nog kwijt aan een plaatselijke reporter. Gisteren niets op TV. Om schrik van te krijgen. Zowel van de censuur als van de misdadige allochtonen.

  • Maar dat het niet op het nieuws van VRT kwam, is toch normaal.Had er een blanke met een mes gestoken op een illegaal, dan was het zeker het belangrijkste nieuws geweest van de avond.

 4. De MSM maken er een potje van. Gisteren waren wij op bezoek bij onze zoon en daar zag ik (dik tegen mijn goesting) een stuk van het VTM nieuws. We zagen het filmpje van de Joodse vader die met zijn zoon op een haar na bijna van de stoep gereden werden. VTM noemde dit een “incident”. De beelden passeerden meermaals het scherm, ipv een “incident” kan je gerust spreken van een regelrechte moordaanslag. Maar MSM zender VTM ziet dat enigszins anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *