Ondertussen in Frankrijk

Ondertussen in Frankrijk

Dit is geen gebed en heeft ook geen enkele religieuze of godsdienstige betekenis.

Dit is gewoon een politieke eis. Een eis op territorium. Een arrogante bezetting van het openbaar domein in Frankrijk voor politieke doeleinden. Een imperialistische eis van mohammedanen. Een eis van invallers en onderdrukkers. Een eis die ze gemeen hebben met de moordenaars van de massamoord in de Bataclan. Een eis die de moordenaar Abdeslam ook formuleerde. Allah is niet de grootste, Allah bestaat niet en als hij bestaat is hij “kaka”, gewoon een stinkende ideologische drol.

Wanneer gaan onze Belgische politiekers wakker worden? Of moeten er nog duizend keer meer doden vallen in Zaventem en in de Brusselse metro? Hebben ze dan niets geleerd?

h/t Walter

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Ondertussen in Frankrijk — 1 reactie

  1. Voor dergelijke terechte actie is moed nodig. Zoals een vriend van mij opmerkte “op de eerste rij allemaal burgemeesters”. In Vlaanderen zie ik maar 1 partij dergelijke actie ondernemen en dat is Vlaams Belang, met op kop Filip Dewinter. Het is al lang 5 voor twaalf voorbij in gans Europa. Hoe lang nog voor de grote opkuis gaat beginnen??? Zet de vliegtuigen maar al klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *