Meer koudegolven door opwarming van de aarde, trachten ze ons wijs te maken

Mijn vader zaliger gebruikte vroeger bij zo’n nieuws de uitdrukking: “En als we dat niet geloven, dan maken ze ons wat anders wijs.” Hoe krampachtig en inventief de klimaatwetenschappers niet moeten zijn om ons hun verhaal te doen blijven slikken.
Stel je voor dat ze hun hele leven ten dienste gesteld hebben van de “Grote Leugen”, de nieuwe god, die ontmaskerd wordt en van zijn voetstuk valt.
Na hun mislukte carrière als ‘klimaatwetenschapper’ wacht hen nog een briljante toekomst als bedenker van stripverhalen allerhande. Minder gevaarlijk, want geweten dat het om fictie gaat.

foto van Antoine Griffon.

En wat zouden ze te zeggen hebben over de enorme groei van de wereldbevolking (niet onze autochtone bevolking moet je weten) en de ermee gepaard gaande vervuiling, conflicten, verdwijnen van biotopen en niet menselijk even, en de oorzaak van vele conflicten en het overspoelen van Europa met immigranten en meegebrachte polygamie, kroost en (vaak ook criminele) achterlijkheid?
Nee, daarover hebben ze geen mening, net zoals Van Besien en de groenen en linksen ooit met een woord daarover reppen. Met verwijzing ook naar de criminele economie in Borgerocco (en elders) die ze zelf nooit wilden zien door hun gekleurde brillen met oogkleppen.
Zij die daarvoor stemmen, kiezen voor hun eigen ondergang.
Ik heb weeral eens gezegd.
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/02/24/koudegolven-komen-meer-voor-door-opwarming-van-de-aarde/

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Meer koudegolven door opwarming van de aarde, trachten ze ons wijs te maken — 3 reacties

 1. Door de “opwarming” van de aarde ligt er vandaag een pak sneeuw. Gelukkig zal door die zelfde “opwarming” de sneeuw niet al te lang blijven liggen. Wat niet wil zeggen dat het niet oppassen geblazen is op de weg. Nu kunnen we weer een hoop commentaren verachten waarom we na +/- 6 dagen strenge koude vandaag ineens naar +6° gaan. 🙁

 2. Beste Griffon,
  Ieder nuchter mens met een geweten en realiteitseigenschappen laat die lullers links liggen, iedereen met gezond verstand ziet en voelt de realiteit, iedereen, behalve de parasieten, zullen de rekebing betalen en als morgen verkiezingen zouden zijn kiezen weer een aantal idioten voor dezelfde criminele en linkse ratten en als je die linkse troep even onder ogen neemt dan weet je dat die groene mesthoop dodelijk is voor onze samenleving.
  Nooit of te nimmer zal ik een stem/mandaat geven aan een groene huichelaar/zakkenvuller, ik herhaal NOOIT.
  Het enige wat wij moeten doen ‘willen we overleven’ is:
  1- grenzen sluiten.
  2- illegalen en allochtonen met strafblad binnen de maand verwijderen.
  3- parasieten droogleggen te beginnen met die EU stal.
  4- massa’s regeringen, parlementen, senaat, provincies, monarchie droogleggen en opdoeken.
  5- vreemdelingen zonder toegevoegde waarde terugsturen.
  6- belastingen drastisch verlagen.
  7- iedereen km heffing opleggen.
  8- iedereen belastingen doen betalen, iedereen zonder uitzonderingen.
  9- belastingniveau met 25% verlagen.

 3. Voor meerdere milieu en klimaat gekken is al die heisa een bron van inkomen. Voor sommige zelfs een rijkelijke bron van inkomen. Kijken we maar naar Gore Al, om er maar 1 te noemen. Heel de klimaat en milieu gekte is 1 zakkenvullerij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *