Meer koudegolven door opwarming van de aarde, trachten ze ons wijs te maken

Mijn vader zaliger gebruikte vroeger bij zo’n nieuws de uitdrukking: “En als we dat niet geloven, dan maken ze ons wat anders wijs.” Hoe krampachtig en inventief de klimaatwetenschappers niet moeten zijn om ons hun verhaal te doen blijven slikken.
Stel je voor dat ze hun hele leven ten dienste gesteld hebben van de “Grote Leugen”, de nieuwe god, die ontmaskerd wordt en van zijn voetstuk valt.
Na hun mislukte carrière als ‘klimaatwetenschapper’ wacht hen nog een briljante toekomst als bedenker van stripverhalen allerhande. Minder gevaarlijk, want geweten dat het om fictie gaat.

foto van Antoine Griffon.

En wat zouden ze te zeggen hebben over de enorme groei van de wereldbevolking (niet onze autochtone bevolking moet je weten) en de ermee gepaard gaande vervuiling, conflicten, verdwijnen van biotopen en niet menselijk even, en de oorzaak van vele conflicten en het overspoelen van Europa met immigranten en meegebrachte polygamie, kroost en (vaak ook criminele) achterlijkheid?
Nee, daarover hebben ze geen mening, net zoals Van Besien en de groenen en linksen ooit met een woord daarover reppen. Met verwijzing ook naar de criminele economie in Borgerocco (en elders) die ze zelf nooit wilden zien door hun gekleurde brillen met oogkleppen.
Zij die daarvoor stemmen, kiezen voor hun eigen ondergang.
Ik heb weeral eens gezegd.
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/02/24/koudegolven-komen-meer-voor-door-opwarming-van-de-aarde/