Politiek correcte media-censuur tegen Schield & Vrienden.

Op ReAct en Nageltjes géén censuur na geslaagde actie
Schild & Vrienden aan Gravensteen in Gent {Video!}

Nadat Schild & Vrienden een metersgrote spandoek verwijderde van linkse subsidieslurpende wereldverbeteraars, dat diezelfde naïevelingen aan het Gravensteen van Gent bevestigd hadden om de ‘zogezegd’ weinig humane migratiepolitiek van de EU aan te klagen, kwam de censuurstorm op gang.

 • Stap 1: haal het filmpje van de actie van Facebook.
 • Stap 2: verban Dries Van Langenhove, woordvoerder van Schild & Vrienden, naar de virtuele Facebook-gevangenis voor 30 dagen.
 • Stap 3: haal het filmpje van YouTube.

En zo geschiedde. Enkel op Instagram vind je het filmpje nog terug. Voor zolang het nog duurt. En daarom hebben wij het filmpje voor alle zekerheid op ReAct gedownload. Speciaal voor u én omdat het aanschouwen van linkse geitenwollesokkentranen nu eenmaal niet uit de ether gehaald mag worden. Het vermaak is te groot!

Bij deze:

Voorheen tijdelijk op YouTube, nu voor eeuwig op ReAct!

ytc.jpg

H/T ReAct.be (Rechts-Actueel). Ook hier op Nageltjes te downloaden:

Het collectivistisch en misdadig fascistisch gespuis kreeg ongetwijfeld hulp de Belgische en Europese (r)overheden bij deze brutale maar amper geslaagde censuur.

Diegenen die de europese volkeren en dus ook het Vlaamse volk haar recht op wettige zelfverdediging en een eigen territorium wil afpakken zijn gewaarschuwd. De omslag in de geesten is bezig en onvermijdelijk. De oligarchen en kleptocraten zijn gewaarschuwd. Bij Nürnberg 2.0 zal het Vlaamse volk voor hen geen genade hebben.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Politiek correcte media-censuur tegen Schield & Vrienden. — 14 reacties

 1. Proficiat aan Schild & Vriend.
  Voor alle duidelijkheid, “de vijand van ons Europa” hokt in Brussel en ligt daar decadent te parasiteren op onze kosten, dat gedrocht zal eerst gesloten én gesloopt moeten worden willen wij terug een veilig & leefbaar Europa.
  Ik ken geen enkele Vlaming die een Afrikaan naar hier haalt en zeker geen islamiet, die troep wordt binnengehaald en ons opgedrongen door het politiek gespuis en die misdaad zullen wij moeten stoppen willen wij nog een toekomst hebben en in veiligheid kunnen leven.
  Schild & Vriend jullie hebben mijn steun.

  • Fubar, dank U voor het bruggetje.
   Het betreft niet hetzelfde filmpje. In het door facebook gecensureerde filmpje ging een duidelijke uitleg van Dries Van Langenhove in het Nederlands vooraf, gericht aan alle kiezers.
   Het filmpje op youtube waar jij de aandacht op trekt bevat deze duidelijke rationele en objectieve boodschap vooraf niet.
   Men kan moeilijk anders dan besluiten dat de censuur op facebook politiek gestuurd werd, en meer bepaald door een politieke kaste volksverraders die de vrije vreedzame meningsuiting van burgers willen onmogelijk maken.

 2. Het verwijderen en bannen van deze filmpjes op YouTube en Facebook geeft enkel maar aan dat deze jeugdige Vlaamse verzetsstrijders goed bezig zijn. Ook op Twitter heeft deze “politiek correcte” waanzin reeds toegeslagen.

 3. Alle respect voor Schild & Vrienden. Zij voegen de daad bij het woord ACTIE. Dergelijke acties stemmen mij hoopvol dat er eindelijk actief weerwerk geboden wordt aan de linkie winkies en hun perverse multicul ideologie. Hopelijk kan het verzet van deze jeugdige Vlaamse actievoerders doorgroeien tot meerdere verenigingen en grotere groepen.

  • Beste Walter,

   Alleen al op facebook vinden 7.486 personen https://schildenvrienden.com/ leuk. Dat is enorm veel als men beseft dat Dries amper iets meer dan zes maand bezig is.

   Deze beweging van jongeren groeit als kool en zal niet gestopt kunnen worden.

   Ik hoop dat veel oudere Vlamingen hen een legaat zal nalaten in plaats van het (met belastingvoordeel nota bene!) te verspillen aan Oxfam, 11.11.11 en artsen zonder grenzen, die wereldwijd met zgn. slachtoffers seksuele uitspattingen organiseren zoals in Haïti en Tjaad.

   Giften onder de levenden aan schild & vrienden op BE53 0018 2126 7653 zijn natuurlijk ook welkom. Vele kleintjes maken 1 groot.

   • Beste admin,
    NGO’s hebben nooit op mijn steun kunnen rekenen. Bedankt voor het rekeningnr. Deze jongeren kunnen van ons een gift(je) verwachten. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *