Politiek correcte media-censuur tegen Schield & Vrienden.

Op ReAct en Nageltjes géén censuur na geslaagde actie
Schild & Vrienden aan Gravensteen in Gent {Video!}

Nadat Schild & Vrienden een metersgrote spandoek verwijderde van linkse subsidieslurpende wereldverbeteraars, dat diezelfde naïevelingen aan het Gravensteen van Gent bevestigd hadden om de ‘zogezegd’ weinig humane migratiepolitiek van de EU aan te klagen, kwam de censuurstorm op gang.

  • Stap 1: haal het filmpje van de actie van Facebook.
  • Stap 2: verban Dries Van Langenhove, woordvoerder van Schild & Vrienden, naar de virtuele Facebook-gevangenis voor 30 dagen.
  • Stap 3: haal het filmpje van YouTube.

En zo geschiedde. Enkel op Instagram vind je het filmpje nog terug. Voor zolang het nog duurt. En daarom hebben wij het filmpje voor alle zekerheid op ReAct gedownload. Speciaal voor u én omdat het aanschouwen van linkse geitenwollesokkentranen nu eenmaal niet uit de ether gehaald mag worden. Het vermaak is te groot!

Bij deze:

Voorheen tijdelijk op YouTube, nu voor eeuwig op ReAct!

ytc.jpg

H/T ReAct.be (Rechts-Actueel). Ook hier op Nageltjes te downloaden:

Het collectivistisch en misdadig fascistisch gespuis kreeg ongetwijfeld hulp de Belgische en Europese (r)overheden bij deze brutale maar amper geslaagde censuur.

Diegenen die de europese volkeren en dus ook het Vlaamse volk haar recht op wettige zelfverdediging en een eigen territorium wil afpakken zijn gewaarschuwd. De omslag in de geesten is bezig en onvermijdelijk. De oligarchen en kleptocraten zijn gewaarschuwd. Bij Nürnberg 2.0 zal het Vlaamse volk voor hen geen genade hebben.