Reacties

De Europeanen worden wakker — 6 reacties

  1. Wat een krampachtige valse “inspanning” van de EU om toch nog maar eens proberen de Brexit te voorkomen, al kost het een militair geschil met Rusland. Nooit gedacht dat Boris Johnson en Theresa May zo dom waren dat ze in deze “EU solidariteitsval” zouden trappen. Die oligarchenorganisatie moet weg, stem nooit geen links meer, en zeker geen liberalen (vrhfstdt). Dit gaat heel slecht aflopen, de Brussels-Bubble zal vroeg of laat toch klappen. Walter, ik heb ook Terzake gezien en was zeer aangenaam verrast, dit willen wij toch ook? Nationalisme is zeer belangrijk, het leren van de nationale waarden en normen ook. Ook moet men de taal PERFECT beheersen, we kunnen niet blijven differentieren. De sossen zien dit nu ook in, aanpassen of breken zowel de sossen als de economische jihad-vluchtelingen. Verplicht eten wat de pot schaft op kinderdagverblijven “varkensworst” ook voor moslimkindjes… niet meer dan normaal

  2. Het laatste land dat misschien zal “wakker” schieten, om geen miljarden € mis te lopen en niet de eigen zakken vullen, zal toch wel het corrupte België worden, vrees ik.

  3. EU is vertegenwoordigd in JULLIE land. Het is dus jullie taak om op jullie grondgebied deze grootste maffia bende ooit te ondermijnen. Andere landen zullen automatisch meehelpen.
    Italië geweldig met Lega en cinque stelle

  4. De oligarchen afzetten? Ze worden beloond en krijgen een promotie.Van afzetten is er volgens mij geen sprake. De EU is er nog en heeft nog altijd (helaas) veel macht.

  5. In Denemarken zijn de sossen ondertussen ook wakker geworden. Ze eisen dat migranten de taal gaan spreken en zich aanpassen, en roepen de Denen op tot meer nationalisme. Dat heeft waarschijnlijk ook te maken met de verschillende nederlagen die de sossen bij verkiezingen in Europa hebben mogen incasseren. Al maakt 1 zwaluw de lente niet, het is hoopgevend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *