Wat wij niet mogen weten!

48,5 procent van de uitgebrachte stemmen!!! Een aanzienlijk deel van de uitgebrachte  stemmen  zijn bovendien nog veel sterker tegen islamitische invasie en immigratie!

De islamofiele EU-apparatsjiks, -oligarchen en -satrapen in Brussel staan met hun slip onder hun knieën, te wachten op een genadeloze stamp op  hun kloten. Waarop wachten wij. Let’s do it!

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/hungary-election-viktor-orban-fidesz-prime-minister-budapest-parliament-a8295256.html

Alle middelen waren goed voor de dictators in Brussel. Mijn muis saboteren, mijn internet verbinding afsnijden en nog veel meer. Joseph Stalin en Adolf Hitler waren in vergelijking  met het  regerend censurerend gespuis in Brussel koorknapen!

DE EU-MEDIA ZWIJGT IN ALLE TALEN. Orban wint overheersend de verkiezingen in Hongarije. Zo blijft zijn partij in de meerderheid in het parlement. EU in the shit? De evolutie van de Franse en de Duitse verkiezingen waren uitgebreid te volgen. Nu Orban de hoop van RTL en andere linkse kranten (die alleen negatieve berichten de wereld instuurden) in duigen heeft geslagen, zwijgen ze als vermoord.

Wow, wat een vergiftigde journalistiek zonder enig eergevoel. Ik heb ooit gehoord dat journalisten neutraal moet berichten, geen eigen mening verkopen.

h/t Henri Patrik

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wat wij niet mogen weten! — 4 reacties

  1. Als we betogen tegen de zoveelste moskee in Vlaanderen staan we daar met maximum 300 mensen. En natuurlijk de moskee komt er, mochten we er staan met 10.000 mensen dan zou de moskee waarschijnlijk er nooit komen.

  2. Het wordt hoogtijd dat de doodstraf “voor verraad van eigen volk” terug in beeld komt, er zijn al teveel kandidaten als we beginnen met die EU lafaards & verraders van eigen volk.
    Onze seculiere vrije samenleving is ons heilig en in onze seculiere vrije samenleving horen geen islamieten thuis gezien hun perverse barbaarse eigenschappen.
    Wij respecteren de vrije meningsuiting, wij respecteren onze vrijheid, wij respecteren onze vrouwen, wij respecteren onze kinderen én wij respecteren onze seculiere samenleving waar alleen seculiere wetten aan de orde zijn.

  3. Enkele dagen geleden zette ik een artikel van Het Nieuwsblad op Twitter. Het artikel betrof Zuhal Demir die zei dat de partij islam een gevaar betekend voor Vlaanderen. Wat ze zei was terecht. Ik citeerde de tweet en plaatste boven het artikel: Wie waarschuwt hier al 40 jaar voor??? Binnen de 3 minuten werd het artikel door Het Nieuwsblad van onder mijn citaat gehaald. Ook dat was “neutraal en objectief” van Het Nieuwsblad. Ik plaatste al enkele malen op Twitter dat N-VA de MSM en sociale media flink in zijn greep heeft in Vlaanderen, wat zij zelfs afdoen als onwaar en hebben het dan over N-VA bashen in de media. Wat het Vlaams Blok ooit moest ondergaan en nu het Vlaams Belang daar is de behandeling van N-VA maar peanuts tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *