Wat wij niet mogen weten!

48,5 procent van de uitgebrachte stemmen!!! Een aanzienlijk deel van de uitgebrachte  stemmen  zijn bovendien nog veel sterker tegen islamitische invasie en immigratie!

De islamofiele EU-apparatsjiks, -oligarchen en -satrapen in Brussel staan met hun slip onder hun knieën, te wachten op een genadeloze stamp op  hun kloten. Waarop wachten wij. Let’s do it!

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/hungary-election-viktor-orban-fidesz-prime-minister-budapest-parliament-a8295256.html

Alle middelen waren goed voor de dictators in Brussel. Mijn muis saboteren, mijn internet verbinding afsnijden en nog veel meer. Joseph Stalin en Adolf Hitler waren in vergelijking  met het  regerend censurerend gespuis in Brussel koorknapen!

DE EU-MEDIA ZWIJGT IN ALLE TALEN. Orban wint overheersend de verkiezingen in Hongarije. Zo blijft zijn partij in de meerderheid in het parlement. EU in the shit? De evolutie van de Franse en de Duitse verkiezingen waren uitgebreid te volgen. Nu Orban de hoop van RTL en andere linkse kranten (die alleen negatieve berichten de wereld instuurden) in duigen heeft geslagen, zwijgen ze als vermoord.

Wow, wat een vergiftigde journalistiek zonder enig eergevoel. Ik heb ooit gehoord dat journalisten neutraal moet berichten, geen eigen mening verkopen.

h/t Henri Patrik