Oil, Olie, Gas, Gaz !

De Amerikanen bombarderen, samen met de Fransen en de Engelsen, Syrië wegens een vermeende en onbewezen gifaanval op een strategisch totaal onbelangrijk stadje.
Geen schijn van bewijs, behalve een zogezegd bewijs met een “Franse slag”, afkomstig van een Franse president: Macron!

We begrijpen Trump. Die wou zijn economisch belangrijke achterban binnen het Amerikaans industrieel-economisch complex een financieel geschenkje gunnen.
May is een hersenloze ja-knikster die met eender wat zou akkoord gaan om de relaties van de UK met de VS niet in het gedrang te brengen.
Macron is een Fransman met een dikke nek die reikt van Parijs tot Marseille. Zijn motief is duidelijk: “La France” militair weer geloofwaardig te maken!
Misschien heeft Belgiom wel nood aan franse mirages ipv f-35 Michelleke?

Maar de overhaasting verloor een detail uit het oog: de bewijzen, als ze al zouden bestaan, werden niet aan de Verenigde nazi’s voorgelegd!!
De aanval op Syrië is dus een heuse oorlogsmisdaad! Natuurlijk vielen er weinig doden. Poetin en Assad (democratisch verkozen nota bene!) draaien er niet eens hun hand voor om.

De echte slachtoffers zijn de misleide, belogen en bedrogen westerlingen in de hele EU die er geen snars meer van snappen of begrijpen.

Welnu het is allemaal heel eenvoudig en uiterst simpel. Het draait om olie en het daarmee gepaard gaande geld.
De meeste oorlogen in het midden oosten draaien om sectaire islamitische onderwerpingszucht (islam = en betekent onderwerping) en om exportmonopolies.

Nu het stilaan méér dan duidelijk wordt dat Rusland (met de verkozen president Poetin) gekoppeld aan (de eveneens democratisch) verkozen president Assad het terrein beheerst waar sjiïtische Iraanse olie onverhinderd naar de Middellandse zee kan stromen door regio’s gecontroleerd door Koerden en Syriërs maar niet Turken was deze absurde angsthaas reactie van de westerse idioten wellicht te verwachten.

Om een paar mensenlevens meer of minder draaien ze hun hand niet om.
Zo onbekwaam en/of misdadig zijn ze! Ook bij de NAVO!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Oil, Olie, Gas, Gaz ! — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *